≫ 

Dramatična astro sedmica upravo je počela: Veze u krizi, mnogo napetosti i svađa

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ova nedelja donosi dosta dešavanja, koja će se smenjivati iz dana u dan. Najviše će se aktivirati izvesna kolektivna zbivanja kroz donošenje drugačijih zakona i sprovođenje mera.

Prvi dan sedmice donosi netrpeljivost i nestrpljenje, posebno prema nametnutim ograničenjima i situacijama koje će blokirati vaše napore ka uspehu i realizaciji.

Ponedeljak nosi potrebu da se definiše krivac i da se prebaci odgovornost, što svakako ne znači da nebi trebalo da preuzmete odgovornost za ono što je vaša zasluga. Neko vam nešto previše obećava ili su vaša očekivanja prevelika. Budite oprezni sa slatkorečivim osobama i ne nasedajte na prazna obećanja. Radite u skladu sa zakonom. Prisutno je veće nezadovoljstvo ovog dana, kao i sklonost ka preterivanju u hedonizmu, ali i trošenju novca.

Utorak donosi nedostatak takta, ishitrenost i potrebu da se bude precizan i ubrzan. Aktivnosti i svoje svakodnevne obaveze obavljate na vreme. Sada je svest okrenuta mnogo dubljim subjektima. Jasnije sagledavate svoj život i ljude oko sebe. Čitate između redova. Dobijate značajne uvide i informacije o nečemu što vam je važno. Nešto sto spoznate sada može izazvati duboki strah u vama. Odličan je dan za oslobađanje od neke nezdrave navike.

Sreda je jedan od najizazovnijih dana kada imamo aspekt opozicije između Marsa i Urana. Ovaj aspekt, svakako, deluje dva dana ranije i dva dana kasnije. Mesec je u Biku, i gradi kvadrat prema Saturnu. Ovog dana se suočavamo sa većim frustracijama i izazovima. Najbolje je ovog dana biti što više u miru i ne izlagati se dodatno stresu i stresnim i rizičnim situacijama. Izvesni su problemi sa zakonom, požari, eksplozije, zemljotresi i druge kolektivne nepogode, kao i oružani napadi, borbe i štrajkovi. Imate poteškoća sa novcem, ne podržavaju vas okolnosti jer se situacije odlažu, stagniraju i sputavaju vaše planove. Razmišljate o finansijskoj situaciji i potrebna vam je sigurnost.

U četvrtak se već počinje osećati dejstvo punog Meseca. Biće mnoštvo dešavanja i pokretanja ovog dana, a ljudi će teško prihvatati promene koje će se događati. Neko će se tvrdoglavo držati staroga i pružaće otpor. U komunikaciji dolazi do trzavica i nerazumevanja, upravo zbog toga što će se svako držati grčevito svoje strane. Osećate pritisak oko neke imovine, dugova i finansijske situacije. Nemate fokus i koncentraciju pa se greške lakše dešavaju. Proveravajte administraciju i informacije koje dobijate. Problemi sa manjom decom. Sitne krađe.

Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

U petak imamo pun Mesec preko ose Bik-Škorpija, što donosi napetost u muško-ženskim odnosima i u polju vezanosti za nečiji novac, imovinu, nasledstvo i materijalnu sigurnost. Emocije su snažnije i ukoliko vam se ljuljaju temelji po tim pitanjima postajete agresivni i napeti. Aktivira se emocija besa i ljutnje što dovodi do konflikata.

Zbog trigona između Venere i Urana neki odnosi mogu da se prekinu, a brakovi da se razvode. Osećate veliku potrebu za slobodom i oslobođenjem svega što va ograničava. Svi odnosi koji su zasnovani na manipulaciji i nezdravoj vezanosti sada će doživeti kulminaciju. To će izazvati potrebu da se veze drastično promene. Osećate nesklad između uma i tela. Kao da ste podeljeni i rastrzani između dve podjednako važne stvari i ne znate za koju da se opredelite. Neočekivani susreti, zaljubljivanja. Budite drugačiji ovog dana i uradite nešto potpuno autentično. Izađite iz klišea i stereotipa.

Subota je najmirniji dan ove nedelje. Možete je provesti u većoj tišini, udobnosti svog doma i sa najbliskijim ljudima. Osećate stabilnost i mir unutar sebe. Ovog dana se pripremajte za nedelju kada će ponovo biti dinamično.

Nedelju završavamo Mesecom kroz znak Blizanaca i dva aspekta Merkura - kvadrat sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom. Ovo znači da ćete nedelju završiti uz puno komunikacije, razgovora, odluka ili barem puno razmišljanja šta da radite sa svojim životom. Jutro počinjete pospani, konfuzni i rasejani. Zbog toga odluke i jasniju komunikaciju ostavite za period nakon deset časova pre podne. Jutro provedite u šetnji ili čitajte knjigu, pogledajte film, duže ostanite u krevetu. Nakon toga bićete spremniji da donesete racionalnije odluke i postavite stvari na svoje mesto.

Možete i preterati sa pričanjem ili će vas neko "daviti" svojom pričom. Konflikti su izvesni, posebno kroz osobe koje predstavljaju autoritet, kao što su otac, muž ili nadređeni. Sada se budi intuitivna inteligencija. Vidite dalje i šire. Otkrivate važne informacije ili tajne. Saznajete ko vas obmanjuje. Spremni ste da pronađete neke odgovore, a površni odgovori koje budete dobijali vas neće zadovoljiti. Ove sedmice najviše su "prozvane" osobe sa podznakom Ovan, Bik, Blizanci, Lav, Devica i Škorpija.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA