≫ 

Nedelja pred nama donosi velike turbulencije: Spremite se za oštre reči i burne emocije

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, žena, kiša, jesen, kišobran Foto: Pixabay

Ova sedmica će biti značajna po tome što će dve planete promeniti znak. Sunce i Merkur će iz znaka Škorpije preći u znak Strelca što će generalno ljudima doneti fokus na drugačija životna polja.

Bavićemo se pitanjima vere, uverenja, školovanja, usavršavanja. Više ćemo pričati i razmišljati o putovanjima. Sva pravna i sudska pitanja dolaze na red. Instutucije i ministrastva donose drugačija pravila i zakone.

Već u ponedeljak Sunce menja znak, pa ćete osetiti drugačiji priliv energije i vitalnosti. Ukoliko ste u prethodnih mesec dana bili bolešljivi, tužni i zabrinuti, sada dobijate optimizam i nadu za boljitak.

Svetlo na kraju tunela dolazi tokom narednih mesec dana koliko će Sunce boraviti u znaku Strelca. Ovaj dan, dok je Mesec u znaku Raka, donosi temu osećanja, melanholije i sećanja na neke bolje dane. Ukoliko ne budete kontrolisali emotivne izlive oni će dovesti do kulminacije u izvesnim odnosima i situacijama.

U utorak je potrebno razumeti nekoga na dubljem nivou, prihvatiti ga, i od potencijalno neprijatnog odnosa napraviti prijatan. Negujte zahvalnost ovog dana za sve što vam dolazi u susret, bez obzira koliko vam teško bilo.

Angažujete se oko nekretnine, porodice ili privatnog biznisa. Više aktivnosti se odvija unutar doma. Porodična okupljanja i planovi. Zbog emotivne ranjivosti možete zameriti nekome nešto. Oštre reči su prisutne. Lako možete nekoga povrediti ili biti povređeni. Povlačite se u sebe. Osetljivost stomaka je naglašena.

Od srede se Merkur seli u znak Strelca što će doneti promenu u komunikaciji i načinu razmišljanja. Napokon postajete vedriji i više optimistično gledate na život i svet oko sebe. Ipak, tokom srede ste većinu dana kritični i lako upadate u verbalne okršaje. Situacija sa komunikacijom se smiruje tek nakon sedamnaest časova. Bivate usklađeni sa sobom i drugima. Možete doneti neke izbalansirane odluke i dobiti prave odgovore na svoja pitanja.

Zodijak horoskop astrologija Foto:Pixabay

U četvrtak je naglašen ego. Niste spremni da ustuknete i savijete rogove. Borite se za sebe i svoju poziciju, ali nailazite na otpor i prepreke. Želite da vas vide i čuju. Besni ste zbog limita koji vam se nameće. Pobune i štrajkovi su izvesni. Ne prihvatate nametnuti lažni autoritet. Izvesni su problemi sa nadreženima i osobama koje predstavljaju neki autoritet u vašem životu.

Petak i dalje nosi tendenciju preterivanja i nesmotrenosti. Želja za obračunom je jača od razuma. Eskalacija emocija dovodi do burnih reakcija. Neko vas pokušava ubediti u nešto u šta vi lično ne verujete i to vam smeta. Budite svesni svojih potreba, ali i prilike u kojoj se druga strana nalazi.

U subotu Mesec prelazi u znak Device što će vikend učiniti dinamičnim. Mislićete o poslu i obavezama, kao i o zdravlju. Stomak i creva su osetljiva regija. Slab imunitet. Prisutno je nerazumevanje i nesklad. Rastrzani ste između dve važne stvari, dva projekta ili posla, dve osobe. Naviknuti na stari status koji se nije menjao godinama, sada teže podnosite nove okolnosti. Teško se prilagođavate. Najbolji način je osloboditi se neke nezdrave navike, stvari i predmeta iz okruženja ili započeti nov režim ishrane.

Nedelju završavamo radno i aktivno. Budite vredni ovog dana iako je nedelja. Opterećeni ste sitnicama. Svima i u svemu vidite manu. Manje analizirajte i kritikujte. Više se fokusirajte na konkretne zadatke. Predveče postajete zaboravni uz manje koncentracije i fokusa. Osetljiv je imunitet. Fali vam odmora.

Ove nedelje su najviše prozvani Blizanci, Lavovi i Device u znaku i podznaku.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA