≫ 

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u Strelcu: Aspekt koji donosi velike obrte za 4 znaka Zodijaka

Astrolozi smatraju da je potpuno pomračenje Sunca u vreme mladog Meseca jedno od najsnažnijih koje možemo da osetimo

  • 0
Pomračenje Sunca Foto: Pixabay

Pomračenje Sunca koje nas očekuje za dva dana, a koje se odigrava u vreme mladog Meseca jedan je od najjačih astroloških aspekata u ovoj godini.

Ovaj događaj na nebu, koji nas očekuje 4. decembra pruži će nam šansu da ostvarimo ciljeve na kojima smo radili prethodnih meseci. U nerednom periodu osetićemo veliki nalet energije, značajne obrte i potrebu za delovanjem na svim životnim poljima.

Stižu velike promene koje će najviše osetiti četiri horoskopska znaka: Strelac,Blizanci, Ribe i Devica.

Astrolozi smatraju da je potpuno pomračenje Sunca u vreme mladog Meseca jedno od najsnažnijih koje možemo da osetimo. Ovo pomračenje Sunca dogodiće se na 12. stepenu Strelca i predstavlja poslednji korak u realizaciji nečega oko čega smo se dugo trudili i može da donese nagradu za taj trud.

Ovaj aspekt nas motiviše da rastemo i da se menjamo, a otvara nam i nove vidike, tako da nam stvari postaju jasnije.

U drevnim civilizacijama koje su poznavale astrologiju se verovalo da je pomračenje Sunca vreme velikih promena. Tama koja je prekriva izvor života na zemlji smatrala se momentom naplate karmičklih dugova.

Vreme mladog Meseca je trenutak žetve svega onoga što smo posejali. To je momenat koji bi trebalo iskoristiti da energijom koju imamo privučemo sve ono što nam je potrebno da ostvarimo ono što želimo.

Dok stremimo novim ciljevima i velikom koracima idemo ka njima aktivni su Merkur i Neptun tako da je vrlo moguće da ćemo biti u prilici da dobijemo neke nove informacije.

Neptun će nam omogućiti da vidimo neku dublju istinu koja je bila dugo skrivana. On sugeriše da isključimo čula i uključimo intuiciju. Ovo je planeta instikta, duhovnosti i intuicije i poziva nas da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas.

Ako vam je potreban lekovit razgovor, ovo je pravo vreme za tako nešto, jer ćete imati podršku planeta da se osetite bolje. Nekima ovo donosi vreme u kome bi trebalo da se preispitaju.

U ovom periodu budite strpljivi, nežni i puni ljubavi prema sebi. Ovaj aspekt ne voli da forsirate stvari, već da pustite da vam zvezde pokažu pravi put.

Radujte se, jer pred vama se otvaraju nove mogućnosti, jasnije ideje, a imaćete i veliki priliv energije koja će vam pomoći da ostvarite ciljeve.

Video: Preživeli smo još jedan smak sveta! Krvavi mesec nas poštedeo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA