Svaki znak Zodijaka ima neku tajnu sklonost: Ovnovi se lako zaljubljuju, Jarčevi su izbirljivci

Ono što skrivamo nekada je mnogo očitije od onoga što otvoreno pokazujemo

  • 4
horoskop Zodijak Astrologija Foto: Pixabay

Kako astrolozi tvde svaki znak Zodijaka ima neku svoju tajnu sklonost koju krije kao "zmija noge". Iz samo njemu znanih razloga izabere da to bude nešto što će biti njegovo tajno oružje, kojim stiže do onoga što želi.

Ovan

Tajna sklonost ovog vatrenog znaka je neodustajanje od cilja. Poznati kao uporni, Ovnovi će uraditi sve da ostvare šta su zacrtali. Bez obzira što su impulsivni, oni će dati sve od sebe da "smire strasti" kada imaju određeni interes. Ovan nema vremena, a ni razumevanja za one koji odustaju.

Ovnovi spadaju u one koji se lako zaljube, ali teško nekoga zavole, jer smatraju da njihovu ljubav treba zaslužiti.

Bik

Bik važi za stamen, zemljani znak koji je opušten i strpljiv. On je dobroćudni hedonista, sve dok ga ne izazovete. Ako ga razljutite ponašaće se kao da ste ispred njega stavili crvenu maramu u koridi. Uporan je i veoma tvrdoglav.

Kao partner je pouzdan i veran, ali ako izneverite njegovu ljubav i očekivanja postaje hladan i nedostupan.

Blizanci

Ovaj vazdušni znak obdaren je posebnim intelektom, ali je njegova skonost skrivanje emocija. Oni nikada ne pokazuju šta osećaju na način na koji to drugi očekuju. Nikada se ne trude da ostave dobar utisak na druge, jer su svesni da oni koji ih prihvate takve kakvi jesu u suštini, biće pravi srećnici.

On svemu pristupa racionalno i ne dopušta emocijama da zamagle njegove odluke. Blizanac može da učini sve što zamisli.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Rak

Njihova tajna sklonost koju nikada neće izgovoriti je lojalnost. Oni o tome ne govore, ali nikada neće odustati od osoba koje im znače i sa kojima su povezani. Kada se posvađa sa bliskim ljudima, Rak je u stanju da ceo dan razmišlja o tome i da uradi sve što je do njega da se konflikt reši.

Lav

Lavova tajna sklonost je da je da uvek nametne ono što on i kako hoće. S Lavom je ponekad teško nositi se, s njim morate biti spremni za izazov. Ako ste slabi - nećete imati šanse. Postoji samo jedan način, a to je njegov način.

Kod njih je sve kao na tacni - šta vidite to i dobijate. Pazite da im ne povredite sujetu, jer to ne praštaju.

Devica

Tajna sklonost ovog znaka je to što drži obećanja. Nikada ne tome neće potencirati, ali ako vam nešto obeća to će i ispuniti po cenu života.

One su precizne i pedantne, dobro organizovane i sve planiraju do najsitnijih detalja. Devica će vas često kritikovati, ali to je njen način da vam pokaže da joj je do vas stalo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA