≫ 

Sedmica pred nama puna je turbulentnih aspekata: Igra tri planete na nebu donosi izazove

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, devojka, jesen, lepota Foto: Pixabay
Horoskop, devojka, jesen, lepota Foto: Pixabay

Ova sedmica je značajna po tri glavna planetarna uticaja. Merkur i Mars menjaju znak već na samom početku sedmice, što donosi brojne izazove na polju komunikacije. Krajem sedmica Venera kreće retrogradno što će posebno uticati na partnerske odnose.

U ponedeljak imamo promenu dve planete. Merkur i Mars menjaju znak. Merkur ulazi u znak Jarca. Mars ulazi u znak Strelca. Ovo će doneti višenedeljne uticaje po pitanju zakona, obaveza i odgovornosti. Promeniće se zakonske mere i obaveze. Doći će do novih ograničenja i prepreka kroz zvanične institucije, ministarstva i zakone. Merkur će doneti ozbiljnost u komunikaciji, pojavu straha, depresije i teških misli i odluka.

Mars će doneti aktivaciju institucija koje sprovode zakon red, kao i pobuna zbog određenih nametnutih ograničavajućih aspekata. Ovog dana će najviše promene osećati osobe sa znakom i podznakom Ovan, Blizanci, Devica i Škorpija. Pripazite na komunikaciju, jer lako može doći do nesporazuma zbog nesmotrenosti i preteranog optimizma. Dan nosi povrede, sukobe, svađe, izazove sa dokumentima i u saobraćaju. Pazite šta potpisujete. Prespavajte ovaj dan pa donesite trezvenije i racionalnije odluke od utorka.

U utorak smo direktno suočeni sa karmom i posledicama naših delovanja iz prošlosti. Aktiviraće se strahovi iz starih dana, nailazićete na prepreke, pa je stoga jako važno biti odmoran i strpljiv u reakcijama. Primećujete napetost kod sebe koju izazivaju nestabilni partnerski odnosi i finansijska situacija. U popodnevnim časovima očekujte stabilizaciju, kvalitetne razgovore i poslovne pregovore. Možete sklopiti dobar biznis ovog dana, dugoročnu saradnju koja će uroditi plodom.

U sredu nas očekuje neočekivano, dosta stresa i stresnih situacija. Moguće su privremene blokade u vezi vaših planova i zastoj priliva novca. Promena ekonomske situacije na globalnom nivou. Vremenske nepogode. Potrebno je biti konkretan u dogovorima i planovima, i tokom razgovora ne nametati svoju ličnost i stavove. Ukoliko aktivirate laganu komunikaciju možete imati značajne uvide i započeti nešto novo i kreativno.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Četvrtak je idealan dan za ljubav, emotivne odnose i kreativnost. Uzivajte u hedonizmu. Aktivirajte čula. Pozabavite se svojim finansijama. Uzmite kredit ili vratite zajam. Pazite više na svoje telo. Ukoliko ipak preterate ovog dana to može voditi do neiskrenosti u odnosima. Pokušajte da govorite istinu i da budete što više u skladu sa svojim bićem. Slušajte svoje telo i intuiciju šta vam govore.

U petak očekujte dosta komunikacije, razgovora i kraćih putovanja. Možete postići kvalitetne dogovore. Napišite ili objavite knjigu, članak ili blog. Lansirajte proizvod ili veb sajt. Ukoliko se bavite trgovinom aktivirajte digitalni marketing. Budite lagani ovog dana u komunikaciji, igrajte se i okrenite sve na šalu i smeh. Iako postoje realni problemi i izazovi koji su očigledni, brigom im nećete pomoći. Malo smeha nije na odmet.

Subota donosi dosta zbunjenosti i konfuznih situacija. Proverite sve informacije koje dolaze do vas ovog dana. Neiskrenost je prisutna, iz bilo koje motivacije. Ne pričajte bez neke veće potrebe i ne uplićite se u pravdanje i izgovore. U komunikaciji i saobraćaju nailazite na prepreke, odlaganja i čekanja. Svest je ovog dana smanjena. Ljudi mogu imati burne reakcije i reći svašta, čak i ono što ne misle. Ovo je više naglašeno zbog predstojećeg punog Meseca u nedelju rano ujutro.

Nedelja donosi razdražjivost. Ležete ili se budite razdražljivi. Stomak je osetljiv i nadut. Ne prija vam svaka hrana. Osetljiviji ste i emotivniji. Zbog određenih uverenja i ubeđenja u stanju ste da ulazite u sukobe. Ono u šta verujete i ono što je kao informacija ili misao prisutno je u konfliktu, i rastrzani ste između onoga u šta verujete i onoga što čujete. Ovog dana i planeta Venera kreće retrogradno, što će posebno uticati na partnerske odnose. Vratiće se kao bumerang stari odnosi i stari problemi i izazovi. Period od naredna gotovo tri meseca biće obeležen previranjima u emotivnim odnosima. Posebno će biti prozvane osobe sa znakom i podznakom Bika i Vage.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ako je neko skrivao nešto od vas sada je trenutak da otkrijete: Merkur ulazi u Škorpiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA