≫ 

3 horoskopska znaka koji se nikada ne izvinjavaju: Njima ego i sujeta ne daju da priznaju grešku

Reč koja rešava i najteže konflikte za neke znake Zodijaka je nepoznanica

  • 17
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Neki ljudi lako prihvataju da su pogrešili i nije im teško da se izvine, dok drugi nikada neće izgovoriti tu "tešku stranu reč - izvini". Kako astrolozi tvrde zvezde su odredile i to koliko nam je teško da nekome zbog onoga što smo izgovorili ili uradili uputimo izvinjenje.

Prema onome što kaže astrologija, tri horoskopska znaka skoro nikada nisu u stanju da izgovore tu reč, koja nekada i najzamanadeljina vrata otvara i rešava neprijatne situacije.

1. Ovan

Tvrdoglavi i uporni Ovan misli da je on uvek u pravu. Uz vatreni temeperamet koji ima neretko mu se dešava da izgovori čak i ono što ne misli. Afekat mu nije stran, a reči ne bira kada se obračunava.

Ume u momentu da kaže prvo što mu padne na pamet i povredi sagovornika. Tu nastaje novi problem što Ovnovima sujeta i ego nikada neće dozvoliti da se izvine. Oni će radije patiti što su nekoga povredili nego mu reći - izvini. Ovnovi nisu zlonamerni, odani su kao prijatelji i partneri, ali u svojim reakcijama su veoma brzopleti.

2. Lav

Lavovi su sujetni, nadmeni i gordi, ali su sa druge strane plemeniti. Za razliku od Ovna, Lavu su "teške reči" oružje kojim će nekoga namerno povrediti. Njegova sujeta i ponos su jači od njega samog, pa će sam sebi slomiti srce onim što je povredio nekoga koga voli i do koga mu je stalo, ali se neće izviniti i reći da je druga strana bila u pravu.

Neće, bar ne neposredno posle konflikta. Pustiće da se stvari slegnu, a onda ako shvati da vas gubi, a značite mu prevaliće preko usana to svoje - izvini. Ali ako vam se izvini, znajte sigurno da je to uradio iz srca i čiste duše.

3. Škorpija

Ko nije ušao u sukob sa Škrpijom ne zna šta je rat. One su velika zlopamtila kojima su reči, posebno one oštre koje povređuju, glavno oružje. One vas svojim otrovom "gađaju" u najtananiji deo duše tako da njihove reči bole.

Mračna i podla Škorpija nikada ali nikada ne reaguje na prvu loptu kao vatreni Ovan ili Lav. Ona studiozno posmatra, razmatra i tek onda napada. Nikada vam neće reći izvini i ne očekujte to, jer ćete i sami ubrzo shvatiti ili će vas ona na volšeban način ubediti da je bila u pravu.

Video: Mars ulazi u Škorpiju i svi će želeti da daju sve od sebe: Dolazi period energetskih vampira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    19. decembar 2021 | 21:28

    Lav se nikad ne izvini, on cak ako to i uradi uradi zbog svog interesa a ne iz srca. Ali, koliko god da se izvinu oni sledeci put nastave sa jos grubljim uvredama i ponasanjem. To su licemerni koristoljupci, nemaju oni srca pa ni izvinjenje ne moze doci iz srca. Lavovi su totalni egoisti i koristoljupci.

  • MK

    19. decembar 2021 | 21:08

    Osobe koje su u znaku ŠKORPIJE su stvarno škorpije, treba ih se čuvati...

  • Mm

    19. decembar 2021 | 20:06

    Sve tacno za skorpiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA