≫ 

Ova astro nedelja počinje turbulentno, a završava se mirno: Četvrtak je posebno važan

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, devojka, seta, tuga, jesen, moda Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo nekoliko sati posle punog Meseca čije efekte ćemo osećati i prvog dana nedelje. Ova nedelja je puna promena, i aktivacija planova i događaja, koji će se smenjivati iz dana u dan.

Pojava razdražljivosti, iscrpljenosti, preosetljivosti i nadutosti stomaka biće prisutno u ponedeljak. Uznemiravajuće vesti i nestabilna komunikacija dovešće do preteranih emotivnih reakcija. Lako ulazite u nesporazume. Ipak, ovog dana može doći do nekih povoljnih informacija u vezi diploma, sertifikata i nekih zvaničnih dokumenata, kao i u vezi obrazovanja i zakonskih okvira. Promene se dešavaju i neočekivano, kao iz vedra neba. Budite otvoreni za nove ideje, razgovore, i prilike za kraća putovanja.

Tokom utorka mogući su sukobi sa osobama koje predstavljaju autoritet u našem životu. To mogu biti otac, muž, šef ili nadređeni. Moguća su preterivanja u nametanju svog ega i stavova u koje duboko verujete. Tek u kasnim popodnevnim časovima dolazi do stabilizacije. Od 17 časova Sunce ulazi u znak Jarca, čime zvanično počinje zima.

U narednih mesec dana fokus će biti na ozbiljnijim temama. Bićete okupirani dugoročnim planovima i ciljevima za koje je potrebno dosta vremena, truda i upornosti da se ostvare. Pripazite na trošenje ovog dana. Prisutni su neumerenost i nezadovoljstvo.

Sreda nosi ponovo dosta izazova na polju komunikacije. Bićete u borbenom duhu. Žestoko ćete se suprotstaviti da biste odbranili svoje stavove. Ovaj dan nosi brige, teške vesti, prepreke, probleme sa nekim važnim muškarcem. Sve ono što ste gradili i trudili se sada nailazi na ograničenja i zastoje. Najbolje je biti fokusiran na teže zadatke i fizičke vežbe.

foto Pixabay foto Pixabay

Četvrtak je jedan poseban dan, kakav dugo nismo imali. Ovog dana nećemo imati nijedan planetarni uticaj, zato kreirajte ovaj dan po svojoj meri. Što se više podesite na dobru vibraciju, više pozitivnog možete privući.

U petak imamo poslednji kvadrat između Saturna u Vodoliji i Urana u Biku, tranzit koji duže vreme deluje i pre i posle tačnog aspekta u petak. Ovo donosi preokrete u kolektivnim zbivanjima, kroz različite vremenske nepogode, pobune i štrajkove. Bude se strahovi od novog, strah od nemaštine, ekonomska kriza, izazovi koji pogađaju određene populacije, kao i turbulencije u vezi kripto valuta i berze.

Neke situacije koje su već duže vremena prisutne u našem životu nailaze na okolnosti koje će tražiti da se nešto radikalno promeni. Nečega se moramo odreći, nešto staro trebalo bi da napustimo i oslobodimo prostor za nove okolnosti koje neminovno dolaze, i to na velika vrata. To će izazivati otpor i strah, zbog čega će puno njih negativno reagovati. Ipak, ukoliko osetite benefit oslobađanja od starih obrazaca i navika, ovaj dan može biti veoma produktivan.

U subotu su aktuelne teme ljubavi i partnerskih odnosa. Venera je u konjukciji sa Plutonom koja čisti, transformiše i pravi prekretnice na polju odnosa, ali i finansija. Sve ono što je staro, dotrajalo, nefunkcionalno mora da ode iz života, na izvestan način, pa je ovo najbolji dan da se sami radikalno promenite i napravite preokret.

Osećate veliko nezadovoljstvo u nekim emotivnim odnosima, samoću, strah od odbacivanja, ostavljanja, posesivnost, ljubomoru, ali i zavisnost. Duboko se zapitajte bez koga ili čega ne možete, i za šta ste toliko nezdravo vezani da to loše utiče na vaše zdravlje. Toksični odnosi vam crpe energiju i čine da se osećate bolesno. Oslobodite se toga. U večernjim časovima možete dobiti povoljne vesti ili doneti važne odluke.

Nedelju završavamo lepim aspektima, koji će izazvati osećaj zadovoljstva i udobnosti, posebno ako ste u prethodnim danima imali turbulencije i doneli odluke da se time pozabavite. Dobar je dan za odlazak u bioskop, okupljanja, posebno večere u intimnijem okruženju. Idealno je veče za romantiku, sveće i vino.

Ukoliko ste sami onda meditirajte, bavite se nekim kreativnim hobijem, pišite pesme, memoare ili neke svoje emocije jednostavno stavite na papir. Očekujte vesti iz daleka ili susret sa osobom koju dugo niste videli.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA