≫ 

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2022: 3 znaka će imati najviše sreće

- Nova 2022. godina će Ovnovima, Vagama i Strelčevima biti sudbinska godina po pitanju ljubavi - kaže astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf

  • 1
Foto: Pixabay

S prvim danima nove kalendarske godine, pored znatiželje po pitanju zdravlja, posla i finansija, mnogi se pitaju šta će im meseci pred nama doneti na ljubavnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac uradila je za Telegraf.rs prognoze za svaki znak Zodijaka. Saznajte šta možete da očekujete na polju romantike i emocija.

OVAN

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Godina donosi mnoge turbulencije po pitanju ljubavi. Druga polovina godine je period konkretne emocije, ljubavi, ali i susret sudbinske ljubavi.

Sam početak godine je period koji je promenljiv, može doći do flerta, do nekih kratkoročnih emocija, ali sve to nema neke veće tendencije da se realizuje u konkretnu priču na duže staze.

Januar i februar su period kada se kroz radno mesto može desiti takva neka priča, flert, emocija.

Od marta meseca je već malo bolji period kada preko poznanika, prijatelja i na mestima zabave možete uploviti u neku emotivnu priču.

Od 11. maja, kada planeta sreće Jupiter zakorači u vaše 1. polje, možete očekivati naglo buđenje po pitanju ljubavi, jer on aktivira i vaše polje braka i partnerstva, pa upravo od tada pa sve do kraja oktobra očekujte ozbiljnija i konkretnija dešavanja na emotivnom planu. Takođe, Venera će tranzitirati tokom celog maja kroz vaše 1. polje, pa će sam njen spoj sa Jupiterom vama doneti ozbiljnu emociju.

Avgust mesec takođe je odličan za svaki vid sklapanja partnerstva i ljubavi upravo zbog Sunca i Venere kroz vaše 5. polje koje se odnosi na ljubav.

Sam kraj godine novembar i decembar će biti ključni da ono što se desilo prethodinih meseci bude odlučujuće u vašim daljim koracima po pitanju ljubavi.

BIK

Horoskop, bik, taurus Foto: Shutterstock

Sam početak godine vama donosi emociju. Upravo kroz polje prijateljstva se može dogoditi susret, poznanstvo, ali i neko prijateljstvo se može pretvoriti u nešto više.

Period od marta do kraja jula je period koji je naznačen bez nekih konkretnijih dešavanja, može doći do susreta, upoznavanja, flerta, ali nekako taj period ne donosi stabilne osnove da se to realizuje u neku baš ozbiljnu priču, već suštinski u vezu koja će verovatno biti samo epizoda u vašem životu.

Od sredine avgusta, kada Sunce uđe u vaše 5. polje, a zatim ubrzo i Venera, možete očekivati upoznavanje zanimljive osobe sa kojom su velike šanse da ta priča kroz određeno vreme rezultira brakom.

Oktobar mesec je idealan da, ako ste već prethodnih meseci uplovili u vezu, naročito početkom godine, podignete taj odnos na viši nivo. Ako niste, upravo oktobar donosi period upoznavanja osobe sa kojom ćete otpočeti romansu i koja će vas u 2023. godini odvesti put matičara.

BLIZANCI

Horoskop, blizanci Foto: Shutterstock

Ljubavni život tokom 2022. godine kod vas će biti obeležen oscilacijama. Ovo je godina koja ljubavni život kod vas stavlja u drugi plan do jeseni.

Januar i februar su period kada može doći do ulaska u vezu, u neku romantičniju priču.

Samo proleće je period kada ni vi sami nećete znati da li da se upuštate u neku priču ili ne.

Tokom leta dolazite u fazu kada se mogu obnoviti stare ljubavi, kada neka prošla priča može opet da se aktivira kod.

Oktobar mesec kreće da aktivira vaše 5. polje, sam tranzit srećnih planeta će aktivirati polje ljubavi, da bi od kraja novembra i tokom celog decembra ples planeta vama probudio drugačiju energiju, kada možete upoznati sudbinskog partnera, jer će kroz vaše 7. polje (polje braka) Sunce i Venera tranzitirati i aktivirati to polje.

Veću deo cele godine je u znaku flerta, upoznavanja i bez ozbiljnijih događaja, dok se od jeseni aktivira drugačija energija i početak 2023. godine doneće velike obrte. Jer, 2023. je godina u kojoj se vaš ljubavni život menja iz korena.

RAK

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

Ulaskom u 2022. godinu kod vas se može dogoditi da svaka veza ili emocija koja se dogodil prethodnih meseci upravo tad doživi svoj procvat. Period odličan za jake temelje, planiranja i realizaciju krupnijih koraka u samoj ljubavi. Takođe, period kada će se čak i neke nedovršene emocije iz prošlosti realizovati, tačnije mogu dobiti novu šansu za nastavak.

Dakle, do proleća očekujte obnavljanje stare veze, dok one koje traju imaju šanse da se krunišu brakom.

Od marta do jula, ako ste sami, upoznaćete zanimljive osobe sa kojom imate tendencije da uspete na duže staze.

Oktobar i novembar su negde dva ključna meseca gde svaka veza sklopljena od sredine 2021. pa na ovamo može krunisati brakom. Takođe, odlični meseci da ako oni koji su sami nisu upoznali nikog do sada, upravo tad i upoznaju osobu sa kojom mogu uploviti u lepu romansu.

LAV

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Kod vas januar mesec kao i februar nose jake energije za ljubav. Period kada možete sresti osobu koju su vam zvezde zapisale. Odličan početak godine za započinjanje lepih veza koje gotovo sigurni vode ka braku.

Od marta do jula je negde period ravne linije, gde može doći do nekog formiranja emocije, ali nekako ništa ozbiljno što bi dugo trajalo.

Jul mesec je poput januara i februara - sudbinski mesec za emocije - pa iskoristite ove periode, kao i novembar mesec.

Decembar je već malo lošiji mesec za započinjanje bilo kakve emocije, jer nema tendencije da uspe. Suštinski, godina je obojena emocijama za vas, ali ti određeni meseci donose korenite promene. Zato ako to nije januar, možda baš bude jul ili novembar.

DEVICA

Horoskop, Devica Foto: Shutterstock

Kod vas godina koja označava brak, partnerstvo i susret sudbinske osobe.

Dakle, mnogi koji su u dužim vezama sklopiće brak, dok slobodne očekuje pronalazak sudbinskog partnera.

Do proleća je period sa oscilacijama - dobijaćete naznake o onome što vam predstoji od maja do novembra. Upravo od maja vam se pokreće cela priča oko emocija.

Najsrećniji mesec je avgust, pa ga iskoristite, to je baš naglašen mesec ljubavi za sve osobe rođene u ovom zemljanom znaku.

Od oktobra pa do kraja godine je period u kom će svako s kim uđete u ozbiljniju imati potencijala za brak, ali tek 2024. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA