≫ 

Zvezde savetuju da poslušamo intuiciju: Iznenadni poziv ili susret dovodi u iskušenje

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Završavamo 2021. godinu zanimljivom sedmicom u kojoj imamo veliku promenu koja će obeležiti čitavu 2022,  a to je Jupiter u znaku Riba. Setite se kakav ste ciklus imali pre 12 godina, jer će se nešto isto ili slično ponoviti u 2022.

U  ponedeljak imamo tranzit Meseca kroz znak Vage, što će dati akcenat na emotivnim, partnerskim odnosima i saradnjama. Pokrenuće se pitanja dugotrajnih odnosa i planova u vezi ortakluka, bračnih i ljubavnih odnosa.

Iskoristite povoljne aspekte da postavite dugoročne ciljeve ovog dana. Sve što aktivirate zahtevaće disciplinu, upornost i strpljenje. Prijaju vam samo odnosi i projekti koji imaju stabilnu osnovu i sigurnost. Voljni ste da pravite kompromise, da radite na odnosu sa ljudima koji vam znače.

Utorak nosi dosta izazova na polju odnosa, jer se pojavljuju prepreke da se održi stabilnost i harmonija u nekom važnom odnosu. Svi stari nerešeni problemi iskrsavaju i traže vašu pažnju. Pokušavate da rešite situaciju diplomatijom, šarmom, ali sada se traži dublja transformacija odnosa. Ako prevaziđete strah od promene, upotrebite taktiku i naoružate se strpljenjem moći ćete u večernjim časovima da izgladite odnose.

Potrebno je uskladiti ciljeve i prioritete sa bliskim osobama i saradnicima da biste dobili najbolje moguće rešenje. Prva dva dana sedmice najviše će osetiti osobe sa znakom ili podznakom u Biku i Vagi.

U sredu rano ujutro Jupiter menja znak i ulazi u znak Ribe. Ovo će najviše osetiti osobe u znaku i podznaku Strelac i Ribe. Mesec iz znaka Škorpije donosi svest i fokus na polje novca. Razmišljate o kreditu ili o dugovima koje trebate vratiti. Nailazite na prepreke u svojim planovima, odlugovlačenje i čekanje.

Merkur je u konjukciji sa retrogradnom Venerom, što donosi susret ili razgovor sa osobom koju dugo niste videli ni čuli. Dobar je momenat da izgladite neke odnose i obavite razgovore. Nije dobar dan za kupovinu i pozajmice. Razmišljate intenzivno da se javite nekom bivšem partneru. Takođe, bivše ljubavi se mogu vraćati u vas život ovog dana.

Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Četvrtak je odličan dan za finansijske investicije, pozajmice i kredite. Ako treba da donesete važne odluke ili potpišete nešto, onda je ovo idealan dan. Celog dana možete biti opsednuti nekom idejom ili mišlju.

Intuicija je mnogo izraženija nego obično. Obratite pažnju na taj unutrašnji glas, jer vam može pomoći prilikom odabira. Možete saznati neke tajne. Dobijate korisne informacije. Lakše vam je da budete disciplinovani i istrajni u svojim planovima. Ovog dana je dobro i započeti nešto što zahteva odricanje i posvećenost.

Petak je i dan dočeka nove kalendarske godine koji treba iskoristiti za inspiraciju, uživanje i življenje lepote i umetnosti. Mesec se kreće optimističnim znakom Strelca, pa možete osećati povećanu ushićenost i entuzijazam koji najavljuje Nova godina. Ovo može voditi u preterivanje u emotivnim izlivima, ali i unosu prevelike količine hrane i pića, pa stoga pripazite.

Kada vas zakači talas pozitive, lako možete skliznuti u neumerenost svake vrste. U večernjim časovima se bude i nemiri i borbenost, pa lako možete ući u konflikt i nesporazum sa okolinom. U ponoć ascendent će biti u znaku Vage, a vladarka Venera je retrogradna u Jarcu, što najavljuje godinu u kojoj ćemo konačno morati da se pozabavimo svim važnim emotivnim odnosima, koji se moraju rekonstruisati da bi opstali u budućnosti.

Subota je obeležena aspektom trigona između Sunca i Urana, što nosi promenu i transformaciju svesti, kao i potrebu za većom slobodom. Ovog dana je potrebno da se spoje prilično velike suprotnosti, jer je izvor nesporazuma i konflikta različitost u pogledima na život i svet. Ono što vi smatrate vrednim i ispravnim druga osoba ne doživljava na isti način.

Vaša uverenja i životna filozofija se ne uklapa sa vašim bliskim okruženjem. Nerazumevanje u komunikaciji lako može odvesti u završetak nekog odnosa i prekid kontakta. Merkur je na poslednjem stepenu, što donosi i izazove u polju saobraćaja i ličnih dogovora.

U nedelju Merkur prelazi u znak Vodolije, što će doneti promenu tema u konverzacijama. Misli i ideje će nailaziti munjevitom brzinom. Možete dobijate značajne uvide i poruke "iz vedra neba".

Razmišljate o timskom radu, grupnim radionicama i korporativnom načinu poslovanja. Mesec je ovog dana u znaku Jarca, pa možete osetiti umor, brige i hladnoću. U večernjim časovima se dešava mlad Mesec, što će doneti aktivaciju životnih planova. Dobar je dan za povlačenje, meditaciju i postavljanje dugoročnih planova i ciljeva.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Njih ćete teško prevariti: Ovo su horoskopski znaci sa najjačom intuicijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA