• 2
 ≫ 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. ZA SVE ZNAKE: Ovna i Ribe čeka sudbinska veza, a Vodoliju pare

 ≫ 

Nova kalendarska godina donosi neočekivane turbulencije, ali će je po dobru najviše pamtiti četiri znaka Zodijaka

  • 2

Foto: Pixabay

Pročitajte kako će vam zvezde biti naklonjene!

OVAN

 

HOROSKOP 2022 OVAN

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Pred vama je godina u kojoj će sreća biti u vašoj službi. Od 11. maja planeta sreće, uspeha i napretka Jupiter ulazi u vaš znak i možete očekivati velike promene u svim segmentima života. Jako dobar mesec za finansije i napredak je i april, kada će vas kosmos pripremiti za ono što vam sleduje od maja meseca.

Mnogi će promeniti poslove na bolje, neki će se odlučiti za pokretanje sopstvenog biznisa, dok će neki napredovati i dobiti bolje radno mesto. Velika sreća u oblasti posla i karijere je pred vama. Iskoristite najbolje 2022. godinu koja će vam biti naklonjena.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju promene. Januar, februar i mart su meseci koji neće ništa bitno doneti u tom smislu ako ste sami i priželjkujete ljubav. Od aprila možete očekivati poboljšanje na emotivnom planu, dok su maj i jun meseci kada će svi sami pripadnici ovog znaka sresti svoju sudbinsku ljubav.

Oni koji su u brakovima i dužim vezama oprez u prva tri meseca 2022. godine. Svaki loš odnos ili klimav brak upravo se mogu završiti u ova tri meseca.

Avgust je takođe mesec kada će vas ljubav pratiti i zakucati vam na vrata, a povoljna je i prva polovina septembra. Iskoristite ove periode, jer svaka ljubav započeta u ovim periodima ima veliku tendenciju da odvede u bračne vode.

Od oktobra izbegavajte svađe, rasprave i konflikte sa voljenom osobom, jer će komunikacija biti problematična, pa probajte da nađete zajednički jezik. Ljubomora može biti okidač za sve rasprave.

ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati skoro tokom cele godine. Jedino bi u aprilu mogla da vas muči nesanica i pojačana nervoza.

Vodite računa oko ishrane u avgustu i početkom septembra, tad su moguće manje stomačne tegobe, ali zvezde će vam svakako biti naklonjene i čuvati vas od ozbiljnijih zdrastvenih problema. Oprez od sredine septembra do kraja godine, jer se tada možete osećati nervozno. Više odmarajte, šetajte i kanališite višak energije na pravi način.

Godina je jako dobra za sve one Ovnove koji očekuju operacije ili neke estetske zahvate, jer će vam nebo biti naklonjeno, pogotovo od maja.

BIK

 

HOROSKOP 2022 BIK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Nova 2022. svim pripadnicima ovog znaka donosi turbulentne promene na polju posla, karijere i statusa.

Godina nije povoljna za promenu posla, ali je za napredovanje na postojećem radnom mestu dobra. Promena radnog okruženja ne bi vam donela ono što očekujete, zato sačekajte 2023. godinu za takav poduhvat.

Mnogi Bikovi mogu dobiti stalno zaposlenje.

Ako tek sada započinjete karijeru imajte u vidu da će se od vas dosta očekivati, moraćete da uložite mnogo energije i truda.

LJUBAV: Čeka vas izuzetno turbulentna godina na ovom polju. Svi pripadnici koji su sami mogu očekivati promenu statusa. Poznanstva mogu doći preko prijatelja, posebno u januaru i februaru. Avgust i septembar donose konkretnu realizaciju na polju ljubavi za sve usamljene pripadnike znaka.

Svaka klimava veza ili brak u celoj 2022. godini biće na testu, a mnoge loše veze i neskladni brakovi doživeće krah.

ZDRAVLJE: Budite oprezni u prvom tromesečju godine – bićete skloni prehladama i manjim infekcijama.

Tokom maja i juna moguća je nesanica, dok je ostatak godine solidan. Oktobar je jako vitalan mesec, kada ćete se osećati odlično. Tad je dobar period i za planirane hirurške intervencije.

BLIZANCI

 

HOROSKOP 2022 BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Sam početak 2022. godine vam donosi veliku sreću na polju posla i karijere. Suštinski, ovo je godina kada će vam se poslovni deo pokrenuti posle dve godine stagnacije.

Ako ste zaposleni možete očekivati napredovanje, a svi nezaposleni u 2022. će dobiti priliku da se zaposle na poziciji koja im otvara velike mogućnosti. Svaka promena postojećeg posla je isto tako dobra, jer gde god da počnete da radite i da sarađujete sa drugima će uroditi plodom. Takođe, i pokretanje sopstvenog posla je dobra opcija za vas.

Iskoristite 2022. godinu, jer je sudbinska za vaš status, karijeru i posao, naročito februar, mart i april.

LJUBAV: Emotivni život kod vas će biti bez značajnijih promena, stavićete ljubav u drugi plan. To, naravno, ne znači da ćete biti potpuno nezainteresovani za ovu sferu života, ali nije na pomolu neka stabilna veza na duže staze.

Januar je naglašeniji mesec za upoznavanje, druženje i flert, ali isto tako i za mogućnost povratka starih ljubavi.

Leto je period kada se isto mogu aktivirati „ljubavni duhovi prošlosti“, dok sama jesen, tačnije oktobar i novembar mogu da vam donesu neku emotivnu priču koja bi kroz 2023. mogla da preraste u nešto dugoročnije.

Zauzeti pripadnici će u 2022. biće u bonaci. S druge strane, svaka klimava veza ili brak mogu da se završe tokom 2022. godine.

ZDRAVLJE: Moguće su blaže infekcije urinarnog trakta tokom januara i februara.

Jun mesec vam može biti napetiji. Od kraja avgusta pa sve do kraja godine je period kada ćete pucati od energije.

RAK

 

HOROSKOP 2022 RAK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Nova godina donosi promene na polju karijere. Od maja do avgusta je period kada svaki poduhvat i svaka zamisao koja se odnosi na posao može da bude uspešno realizovana.

Period je odličan i za promenu sadašnjeg posla, za napredovanje, ali i za pokretanje sopstvenog biznisa.

Do maja izbegavajte donošenje bitnijih poslovnih odluka.

Nezaposlenima se takođe smeši dobra poslovna ponuda od maja.

LJUBAV: Kod vas sam početak godine može doneti realizaciju emotivnih relacija koje su duže vreme nedefinisane. Od januara do marta dobar je period da se svaka veza digne na viši nivo. Slobodnim pripadnicima ovog znaka u istom periodu smeši se ulazak u lepu ljubavnu priču.

Ovo je, takođe, i period kada i neke završene veze mogu da budu obnovljene.

Zauzetim pripadnicima ovog znaka kritičan mesec je februar, jer tada može doći do nesporazuma sa voljenom osobom. U februaru i martu sve loše veze i brakovi biće na velikom ispitu.

ZDRAVLJE: Na početku 2022. postoji mogućnost pada imuniteta i podložnosti infekcijama. Do kraja godine sporadično će se javljati nervoza, napetost i nesanica, pa zato više odmarajte.

Godina nije dobra za bilo kakve hirurške ili estetske zahvate.

LAV

 

HOROSKOP 2022 LAV

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Pred vama je promenljiva godina po pitanju posla, sa puno uspona i padova. Godina nije idealna za promenu postojećeg posla, jer prelaskom na novo radno mesto situacija ništa ne bi bila bolja.

Oni koji su bez posla imaće prilike da se zaposle, ali ih na tom radnom mestu čeka previše obaveza.

Cela godina je po pitanju posla obeležena dinamičnim oscilacijama, stresom, raspravama... Izbegavajte konflikte sa kolegama i nadređenima.

LJUBAV: Sam početak godine vam donosi srećne okolnosti.

Ukoliko ste sami, januar i februar vam donose partnera koji ima tendenciju da kroz vreme postane vaša „druga polovina“ na duge staze. Takođe dobar period za ulazak u vezu je i jul, kao i novembar, pa iskoristite ove periode da rešite svoj emotivni status.

Nova 2022. godina je godina kada će svi zauzeti Lavovi koji su u stabilnim vezama napraviti korak napred. Ovo je godina venčanja i ozvaničenja postojećih veza. Loši brakovi gotovo sigurno će u 2022. doživeti kraj, kao i svaka veza u kojoj se Lavovi ne osećaju ispunjeno.

ZDRAVLJE: Cela godina će biti varljiva i promenljiva po pitanju zdravlja. Period od februara do aprila mogu biti kod vas kritični; čuvajte se padova, posekotina i svih vrsta povreda. Reuma može biti izraženija u tom periodu.

Tokom cele 2022. postoji rizik od problema sa kostima. Takođe, moguće su i promene raspoloženja, kao i varirajući pritisak. Boravite više u prirodi i utopljavajte se.

DEVICA

 

HOROSKOP 2022 DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Čeka vas turbulentna godina na poslovnom polju. Možete očekivati zastoje i blokade. Provejavaće nezadovoljstvo, želećete da promenite ili posao ili radno mesto, ali ovo nije povoljan trenutak za takvu vrstu promene.

Od jeseni se situacija menja na bolje, pa dobro razmotrite poslovnu ponudu koja će vam tada stići.

Nezaposlene Device mogu imati manjih teškoća oko pronalaska adekvatnog posla. Solidan period kada možete pronaći koliko-toliko dobar posao je u periodu od aprila do juna, kao i od septembra do novembra.

LJUBAV: Godina je jako dobra za ulazak u brak ili za pronalazak bračnog partnera ukoliko ste usamljeni.

Mlađi slobodni pripadnici ovog znaka tokom proleća mogu očekivati da će upoznati zanimljivu osobu zbog koje će im zaigrati srce.

ZDRAVLJE: Kod vas će tokom cele godine biti prisutan hronični umor. Ova godina će biti malo teža za vas, jer ćete često osećati manjak energije.

U aprilu i maju se čuvajte upala. Sve operacije ili estetske zahvate izbegavajte tokom 2022, jer bi oporavak mogao da teče sporije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA