≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022: Škorpije čeka unapređenje, Vodolije osvajaju šarmom

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za januar

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: U januaru će se u Ovnovima probuditi želja za suštinskom promenom u životu, pa će stoga biti prvenstveno usmereni na sebe. Možete izgledati rezervisano ili čak egocentrično u svom okruženju, što može podstaći vašu sklonost da se ponašate sebično. Zato izbegavajte opširne monologe o sopstvenom životu i pokušajte da pokažete interesovanje samo za dešavanja na poslovima koje obavljate. Priroda ovog temperamentnog znaka se manifestuje maksimalno i Ovnovi stoga mogu da se raduju odgovarajućem opterećenju zbog rokova koji moraju da se ispoštuju, zbog čega će doći u sukob sa saradnicima. Potrebno je strpljenje!

Ljubav: Januar će biti prilično bogat za Ovna. Mars će preuzeti vlast i tako će ove osobe dobiti obilje nekontrolisane energije. Pošto će se vaša snaga volje povećati, ne bi trebalo da imate problema sa ispunjavanjem novogodišnjih odluka. Štaviše, zahvaljujući ovoj planeti, vaša erotska energija će biti mnogo jača. Ako ste u ozbiljnoj vezi, budite oprezni jer bi to moglo da vam preokrene svet.

Zdravlje: U ovom periodu vaš imuni sistem će biti malo osetljiviji nego inače. Bićete skloni prehladama, ali i virusnim infekcijama.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Kako Nova godina počinje, Merkur prelazi u znak Vodolije. Ovo može uzrokovati da se osećate posebno frustrirano u svakodnevnoj komunikaciji. Vaše frustracije oko ovoga mogu zauzvrat dovesti do nepotrebnog preterivanja. Važno je da se zaista fokusirate na održavanje umerenosti i suptilnosti u svemu što radite - bez obzira na to koliko vam to može biti teško. Vaši kreativni projekti će ovde naći krajnji uspeh. Ovo će vam donekle doneti olakšanje - osećate se sve više iritiranim nedostatkom napretka oko vaše kreativnosti. Aspekti će omogućiti vašim kreativnim istraživanjima da dobiju pravi zamah i rezultiraju namernim delovanjem. Dugoročni ciljevi će se konačno ostvariti.

Ljubav: Prvi mesec 2022. će se u velikoj meri fokusirati na Bikove trenutne odnose i veze sa voljenim osobama. Kao rezultat toga, očekujte da vidite važnost odnosa da imaju povećano prisustvo u vašem životu tokom ostatka godine. Srećom, planetarni položaji početkom januara aludiraju na pozitivne promene u vašim odnosima u narednoj godini. Počevši od prve nedelje januara 2022, Venera je u Jarcu. Ovo će vas dovesti do izuzetno pozitivnih mogućnosti da se vaši trenutni odnosi produbljuju i razvijaju. Međutim, pazite da ne razmišljate previše o ovim odnosima - oni će prirodno procvetati u nešto lepo.

Zdravlje: U ovom periodu slaba tačka će biti stomak i sistem organa za varenje.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Mlad Mesec u Jarcu 2. januara inspirisaće prvi nagoveštaj promene. Mlad mesec će vas inspirisati da se usredsredite na lični rast i tražite svoj puni potencijal. Bićete u mogućnosti da dobijete dalju jasnoću i uvid u sopstvenu psihu. Možda ćete imati prosvećenost u ovom pogledu, a ovaj lični rast će povećati vaš entuzijazam za život. Međutim, važno je da ne budete previše impulsivni - to će dovesti do mnogih grešaka. Ne pokušavajte da požurite sa stvarima prebrzo. Strpljenje je vrlina, koja zahteva dodatni rad sa vaše strane. Osećaćete se neverovatno inspirisanim, čak i najobičnijim stvarima.

Ljubav: Moći ćete da se povežete sa prošlim prijateljstvima i oživite veze za koje ste mislili da su odavno nestale. Ove obnovljene veze će vas, takođe, inspirisati da razmislite o vašim trenutnim prijateljstvima i drugim odnosima. Nažalost, januar će za vas biti napet mesec za romantične poduhvate. Vladar ljubavi, Venera, biće u prilično napetom aspektu. Do 29. u mesecu Venera će biti retrogradna, što će posebno otežavati održavanje novih veza. Ako za to vreme ulazite u novu vezu, upozoreni ste. Umesto da započnete nešto novo, usmerite svoju energiju na jačanje veza i veza koje već imate. Ovo će stvoriti iznenađujuću, ali mnogo dublju vezu.

Zdravlje: Januar će vam doneti jaku vitalnu energiju, ali i sklonost povredama. Naročito su ugroženi donji deo leđa, kukovi i noge.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Rakovi će, nažalost, imati težak početak godine. Biće to dug mesec pun bolne, teške borbe za unutrašnji rast. Iako će ovo biti težak put za vas, vi ćete zaista biti jača osoba za to. Vaše doživotne nade, snovi i težnje suočiće se sa sopstvenim nizom izazova - od kojih će neki biti zauvek promenjeni. Konkretno, biće loše vreme za donošenje velikih odluka u vezi sa poslovanjem i finansijama. Dobro bi bilo da obratite dodatnu pažnju na posebnu brigu koja je potrebna za zdrav bankovni račun. Finansije nisu nešto na šta obično fokusirate mnogo svoje energije, ali će se vaše finansije pokazati posebno važnima do kraja januara.

Ljubav: Venera će veći deo meseca biti retrogradna - što će vam doneti velike promene u vašem emocionalnom stanju. Možda će vam biti teško da razumete svoje emocije, ali kako mesec dostigne svoj vrhunac, tako će se situacija promeniti. Uprkos izazovima koje ste imali u postizanju ovog nivoa unutrašnjeg mira, na kraju ćete biti zahvalni za ova iskustva. Počevši od 11. januara, Mars će preći u Strelca, povećavajući svaku napetost u vašim ličnim odnosima. Ova pozicija nije poznata po tome što je neverovatno strpljiva i može izazvati neke nesrećne efekte na vaše odnose.

Zdravlje: Odlično.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Horoskop za januar 2022. poziva Lava da se izbori sa njegovom teškom potrebom – da prestane da pridaje preveliki značaj reakcijama drugih. Bolje je da se fokusirate na obavljanje stvari bez gubljenja vremena na nerealne planove. Ne treba ulaziti u konfrontaciju: razlozi mogu biti beznačajni, a posledice dalekosežne. Preporučljivo je ublažiti svoju tvrdoglavost i sklonost samodivljenju. Velike kupovine, izlaske i potpisivanje važnih ugovora bolje je odložiti do proleća. Ovo nije najbolje vreme za izgradnju novih odnosa, ali povoljno za jačanje postojećih.

Ljubav: Preporučuje se oprez u komunikaciji, kao i izbegavanje davanja ishitrenih obećanja. Napeta situacija retro Venere podseća na skromnost u ispoljavanju osećanja i sposobnost da se zadovolji sa malim. 18. januara nastupiće pun Mesec u znaku Raka, što će povoljno uticati na mogućnost samospoznaje i osećaj unutrašnje harmonije. Venera nastavlja da deluje napeto, pa treba da se setite potrebe za uštedom novca i umerenosti u izražavanju romantičnih osećanja. Partner zbog toga može biti nezadovoljan.

Zdravlje: Napetost u odnosima može doneti promene u pritisku. Tahikardija.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Horoskop Device za januar 2022. preporučuje pronalaženje optimalne ravnoteže između impulsivnosti i opreza. Mesec karakteriše odlično zdravlje, emocionalna stabilnost i povoljne mogućnosti za unapređenje sopstvenih interesovanja. Međutim, Device karakteriše preterani perfekcionizam, arogancija i neka odvojenost od stvarnosti. Treba trezveno da procenite izvodljivost svojih ciljeva, a u kretanju ka njima treba da birate samo poštene, etičke metode, a da ne padate u osudu i nervozu. U januaru 2022. ljuta narav i agresivnost su naglašene. Dok delujete odlučno i nezavisno, isplati se ostati taktičan i diskretan.

Ljubav: Početkom meseca Sunce u trigonu u znak Device povećava hrabrost i vitalnost. Ovo je dobro vreme za kreativno samoizražavanje i dijalog sa decom. Merkur u vašem Suncu podstiče koncentraciju, istrajnost, ali i preteranu tvrdoglavost. Preporučuje se izbegavanje kritike. Društveni događaji su uspešni. Ipak, treba imati na umu da je planeta u retro fazi, pa je bolje da se postojeće veze jačaju, nego započinju nove. Mars u kvadratu sa vašim znakom može pokazati samovolju i aroganciju. Horoskop savetuje da ne podleže provokacijama.

Zdravlje: Preporuka je da se više bavite sportom, posetite vellness centar.

Video: Idealni praznični darovi prema vašem horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA