≫ 

Šta nam donosi Merkur u Vodoliji: Blizanci na rolerkosteru, a 2 znaka vraćaju dugove

Do 10. marta najmanja planeta, koja je ujedno i glasnik Sunca boraviće u Vodoliji, a od 26. januara do 15. februara kretaće se retrogradno

  • 1
Devojka, jesen Foto: Shutterstock

Ulaskom u 2022. godinu dočekao nas je ulazak Merkura u znak Vodolije, a poslužiće nam kao motivator, dobavljač dobre energije i raspoloženja.

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje da ćemo biti u pokretu i dosta vedriji nego što smo bili dok se Merkur kretao kroz znak Jarca.

Merkur u znaku Vodolije se oseća dobro, on tu širi svoja pozitivna dejstva, pa ćemo biti komunikativniji, želećemo slobodu, prostranstvo i za nas u tim danima neće postojati nikakve barijere; bićemo spremni za druženja, izlaske i provode.

Akcenat će biti na prijateljstvu, druženju i težnji da ispunimo neke manje želje. Momenat Merkurkovog retrogradnog hoda kroz znak Vodolije koji će završiti u znaku Jarca dobar je za rešenje svakog problema, stagnacije, kao za i raščišćavanje stvari iz prošlosti.

Mogu se obnoviti neka stara prijateljstva, neki se mogu vratiti na prethodni posao, neki mogu ostvariti sve ono što nisu mogli pre. Isto tako i svaki početak ili novitet u periodu retro faze neće uroditi plodom - bilo da je novi posao, novo prijateljstvo ili ljubav.

Od celog perioda njegovog kretanja imamo period kada je potreban dodatni oprez, a to je od 12. do 16. januara - tada će Merkur graditi aspekt kvadrata sa Uranom u znaku Bika; savetujem da izbegavate brzu vožnju, ishitrene odluke, potpisivanje i sklapanje novih poslova. Mogući su kvarovi na automobilima, kao i problem sa računarskim mrežama, mobilnim telefonima i ostalim tehničkim uređajima.

Iste mere opreza odnose se na period od 23. do 25. februara, kada će se aspekt ponoviti.

Ono što horoskopski znaci mogu očekivati u ovom periodu su svakako turbulencije na različitim životnim poljima.

OVAN

Očekuju vas druženja, izlasci, sklapanje i pucanje prijateljstava. Takođe, moguća je obnova nekog starog prijateljstva.

BIK

Merkur vam donosi poslovne promene, oscilacije u samom radu, kao i dosta obaveza. Aspektovana je i mogućnost vraćanja na stari posao ili razrešenje nekog posla koji do sada nije uspevao.

BLIZANCI

Predstoji mogućnost iznenadnog puta, obnavljanje kontakata sa inostranstvom bilo poslovno, ljubavno ili prijateljski, ali i krah svega navedenog.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Aspekt donosi rešavanje svih obaveza, dugovanja kroz papirologiju, ali i mogućnost upadanja u neke nepovoljne situacije. Dobar je period za vraćanje dugova, ali i vama da neko vrati dug. Izbegavajte nova zaduženja, kredite i pozajmice.

LAV

Vama su aspektovani kontakti sa javnošću, a akcenat je stavljen kroz partnerske odnose. Moguće su manje nesuglasice, ali i ispravljanje istih. Merkur vam donosi dosta druženja i kretanja.

DEVICA

Moguće su promene kroz radno mesto, kao i manji nesporazumi sa kolegama. Vaša svakodnevnica će biti pod pozitivnim vibracijama. Takođe, nije isključena obnova nekih kontakata iz prošlosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA