≫ 

Mlad Mesec u Jarcu traži od nas disciplinu i fokus: Nedelja počinje radno, a završava se energično

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Prvi ponedeljak 2022. godine započinjemo najzahtevnijim zadacima, pravljenjem planova, kako bi sebi olakšali budućnost. 

Ponedeljak započinjemo energijom mladog Meseca u znaku Jarca koji traži od nas disciplinu i fokus. Postavite konkretne ciljeve prvog dana nedelje i preduzmite potrebe korake koji će vas voditi do ostvarenja.

Bavite se najtežim i najzahtevnijim zadacima ovog dana. Učvrstite svoje finansije tako sto ćete napraviti finansijski plan. Sve što želite da postignete u budućnosti sada je trenutak da napravite stabilne temelje na kojima ćete graditi svoje bolje sutra.

Interesuju vas samo oni projekti, ideje i odnosi koji pružaju sigurnost i stabilnost, kao i dugotrajnost. Izbegavajte nametanje svoje volje.

U utorak nailazite na prepreke i prve izazove u ostvarenju svojih planova. Ne odustajte zbog toga. Uviđate da se neke okolnosti morahu radikalno promeniti da bi imali uspeha. Prisutna je nervoza, stres i tenzija. Mogući su ispadi u komunikaciji.

Ukoliko ste otvoreni za novine ovo može biti veoma produktivan dan, u kojem možete imati mnoštvo genijalnih ideja. Možete imati veoma važne razgovore i doneti značajne odluke u svom životu. Ranjivi ste.

U sredu se možete lako naći u svađi i konfliktu zbog informacija koje dolaze do vas i koje vas uznemiravaju. Puni ste energije i potrebno vam je više slobode i kretanja. Potrudite se da budete aktivni. Možete osećati bes ukoliko vas drugi ljudi budu usporavali i ne budu išli u korak sa vama i vašim idejama.

Lep aspekt između Venere i Neptuna donosi romantičnu atmosferu i zaljubljenost. Idealan je dan da se posvetite emotivnom delu svog života kao i svojim talentima i kreativnosti. Očekujte susret ili kontakt sa osobama sa kojima ste se davno čuli ili videli. Obnavljanje veze.

Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

U četvrtak je jedan od najlepših dana u ovoj sedmici jer ćemo imati konjukciju između Meseca i Jupitera u Ribama koji daju osećaj potpunog poverenja, vere u bolje sutra i aktivaciju svih vaših planova iz vaše mašte. Iskoristite moć vizualizacije i pokrenite svoje najlepše snove.

Očekujte povoljne vesti, pozitivne promene, oslonite se na intuiciju i budite otvoreni za čuda. Polje usavršavanja, podučavanja i prenošenja znanja je otvoreno. Ovog dana obratite pažnju na poruke i ponude koje budete dobijali. Iskoristite ih.

Petak je dan koji treba provesti u veselom raspoloženju. Više šale, igre i pesme neka bude na vašem repertoaru. Provedite romantično veče. Planirajte egzotično putovanje. Igrajte igre na sreću. Ljubavni odnosi koji započinju ovog dana daju dozu čarolije i velike zaljubljenosti.

Takođe, ovog dana se mogu obnavljati i neki stari odnosi. Osetljiviji ste. Bićete više pospani i slabije koncentracije pa ovog dana nemojte planirati važne razgovore ili teške umne poslove.

U subotu se budi agresivnija energija i impulsivnost. Fali vam takta. Malo vam treba da vas neko isprovocira. Budite strpljiviji. Pokrenite važne poslove i budite fizički aktivniji ovog dana. U

suprotnom možete biti svađalački nastrojeni.

Važno je da svoje odnose sagledate iz neke druge perspektive. U večernjim časovima imate dinamične razgovore u kojima se možete vrlo vatreno boriti za svoje stavove.

Nedelju završavamo energično pa je važno biti dovoljno odmoran za ulazak u konfliktne situacije. Budite aktivni ovog dana i pokrenite važne projekte jer imate podršku planeta da istrajete u započetim aktivnostima.

Retrogradna Venera se spaja sa Suncem ovog dana pa su izvesni odnosi veoma naglašeni i neće biti slučajnosti. Obratite pažnju na ljude koji se pojavljuju ovog dana. Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje, ali i spremni da radite na poboljšanju tog aspekta. Možete otkriti nešto veoma značajno o sebi i drugima.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA