≫ 

Najveći optimisti i pesimisti Zodijaka: Strelac širi pozitivu, a ova 3 znaka sve vide crno

Astrolozi smatraju da znak u kom smo rođeni može da odredi i to da kako gledamo na život

  • 3
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Psiholozi su skloni da veruju da se pesimistički ili optimistički pogled na svet stiče vaspitanjem i transformacijama svesti, dok astrolozi smatraju da smo sazvežđem u kome smo rođeni na dar dobili to da li čašu vidimo kao polupunu ili kao polupraznu.

Kako zvezde kažu, od svih znakova Zodijaka tri su najveći optimisti, a toliko je i onih čiji je pogled na svet pesimističan.

Najveći optimisti među horoskopskim znacima su dva vazdušna i jedan vatreni znak.

1. Blizanci

Tamo gde su ova deca Merkura tu su uvek smeh, priča, šala i druženje. Ako je osoba rođena u znaku Blizanaca u vašem navijačkom timu, to će biti najglasnija i najveselija podrška koju možete da dobijete.

Oni su kreativni i pravi su majstori u uveseljavanju drugih i osmišljavanju iznenađenja. Ako izgubite samopouzdanje, ne postoji niko ko će bolje od njih učiniti da se opet ostetite vredno i dobro i ko će vas tako nasmejati.

2. Strelac

Veliko srce i osmeh Strelca svrstavaju ga u plejadu najoptimističnijih znakova Zodijaka. On je uvek raspoložen za šalu i druženje, a njegova filozofska uverenja kažu da ne postoje situacije koje nije moguće rešiti.

Kada vam ponestane snage da se borite na putu ka cilju koji ste zacrtali, pozovite Strelca u pomoć. Niko neće umeti bolje da vas podrži i da vam "vetar u leđa" od dece Jupitera.

3. Vodolija

Vodolije uživaju u jednostavnim stvarima. Zbog svoje zamišljene prirode često ostavljaju utisak odsutnosti koji ume da prevari okruženje. Umeju drugima da deluju kao nezainteresovani, ali to je zabluda.

Ne vole negativne ljude; u njihovom prisustvu Vodolije su sklone da "podignu zidove" oko sebe kako bi se zaštitile. Deca Urana su u biti pozitivci koji vole ljude, društvo i smeh. Oni, kao u bajku, veruju u to da svi ljudi mogu da budu dobri, srećni i jednaki.

Horoskop, devojka, seta, tuga, jesen, moda Foto: Pixabay

Među najveće pesmiste Zodijaka astrolozi svrstavaju dva vodena i jedan zemljani znak.

1. Devica

Device imaju problem da na svet gledaju sa vedrije strane, a sve je to zbog zbog njihovog urođenog perfekcionizma i samokritičnosti. Osobe rođene u ovom zemljanom znaku sklone su da sitničare i time zamaraju druge ljude. Retko se opuštaju, a i najbenigniju situaciju sklone su da analiziranjem učine komplikovanom i nerešivom.

2. Škorpija

Bez obzira na to što se Pluton više ne smatra planetom, već malefikom, Škorpije osećaju njegov veliki utiucaj. One su sklone da sve posmatraju iz mračnije perspektive. Njihov pesimizam je često toliko jak da je "zarazan".

Ali, prednost Škorpija za razliku od ostalih znakova je što one poseduju dovoljno snage i odlučnosti da se izvuku iz pesimističkog raspoloženja - samo kad to požele.

3. Ribe

Nijedan znak Zodijaka nema tako česte i neprijatne promene raspoloženja kao Ribe. One su na sve osetljive, a njihova sklonost da pesimističko raspoloženje prenesu na duge ljude čini da ih se mnogi klone i izbegavaju njihovo društvo.

Mnoge Ribe ne žele da prihvate tu svoju pesimističnu stranu, pa su sklone da tvrde suprotno. Međutim, one imaju i svoje svetle trenutke, kada su lepo raspoložene i kada su sposobne da uvesele društvo u kome se nađu.

Video: Horoskop otkriva šta ste bili u prošlom životu: Ratnik, vođa, sudija, ubica...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2 blizanca

    9. januar 2022 | 19:29

    u kuci i ne zna se ko vise mraci... toliko znaju bit negativni da one srecne dane njihove slavimo ko krsnu slavu... cast iznimkama, al ovo je lepo promaseno

  • Vodolijax

    9. januar 2022 | 19:29

    Vodolije su najpozitivnije osobe......to su deca cveća......

  • Mikica

    9. januar 2022 | 21:21

    Za Ribe netačno. Entuzijastičan, pozitivan i vizionarski pristup životu i ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA