≫ 

Stiže retrogradni Merkur i donosi haos: Izbegavajte rizične situacije i budite oprezni

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ponedeljak je dan koji nosi dosta izazova i napetost. Možete se naći u situacijama koje izazivaju strah i nemoć, i iz tog stanja reagovati neadekvatno. Zabrinuti ste za svoje finansije. Razmišljate o kreditu.

U popodnevnim časovima dolaze dobre vesti u vezi nečeg zvaničnog, kao odobrenje za stipendiju ili kredit. Dobar je momenat da ozvanicite nešto, da upišete edukaciju, ili da isplanirate putovanje.

U utorak se suočavamo sa izazovima na polju imuniteta, zakona i okršaja. Muška energija je naglašena, ali sada na jedan iskrivljen način. Mnogi mogu biti žrtve manipulacije, agresije i nasilja, kako na ličnom tako i na kolektivnom planu. Prisutni su verski ratovi, svađe oko nekih pravila, prevare i podmetanja. Moguće su havarije koje imaju veće posledice. Jako je važno paziti na zakon i pravila, izbegavati alkohol prilikom vožnje ili rukovanja mašinama.

Imunitet je izuzetno slab, pa jačajte svoje zdravlje. Nemojte se prihvatati poslova koji zahtevaju jasnoću i fokus. Budite obazrivi u svemu što radite. Izbegavajte rizične situacije.

Sreda je dan u kom možete osetiti olakšanje, potrebu za više smeha i opuštanja. Ovog dana je najbolje organizovati malo uživanja i beg od dosadne svakodnevice. Uživate u hrani i malim zadovoljstvima. Odličan je dan za novčane dobitke i sređivanje finansija. Vratite dugove ili uzmite kredit. Osećate veći sklad u sebi i u svom životu, ali imate i mogućnost da uspostavite veću stabilnost.

Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

U četvrtak je naglašena nestabilna komunikacija. Merkur je stacionaran, potpuno je usporio svoj hod, što donosi probleme u saobraćaju, kao i u svakodnevnoj komunikaciji. Planovi se komplikuju, odlažu i remete. Nemate dobro razumevanje sa drugim ljudima.

Iako bi bilo najbolje da se povučete i distancirate, to nećete moći učiniti jer je dan pun obaveza i neizbežnih razgovora i rešavanja papirologije. Pokušajte da održite meru i držite se plana. Nemojte natovariti sebi više od potrebnog.

U petak Merkur kreće retrogradno na nekoliko nedelja, što će sve vaše planove i ideje vratiti malo unazad. U narednom periodu nemojte donositi važne odluke niti potpisivati ugovore ili zaključivati poslove koji vam se nude. Ukoliko ste nešto započeli u prethodnom periodu i čekali ste neki zaključak i zaokruženje, to možete ostvariti. Uzdržite se od kupovine novih uređaja, telefona ili automobila. Ovog dana nemate jasno definisane odnose i dobru komunikaciju.

U subotu lako ulazite u nesporazume i svađe. Vi mislite na jedan način i verujete u ispravnost svojih stavova. Isto tako i druga strana vuče na svoju stranu. U popodnevnim časovima postajete emotivniji. To će dovesti ili do povlačenja ili do toga da eksplodirate za sitnicu. Porodični problemi dolaze do izražaja. Brže ćete planuti, posebno u kući i sa najbližima.

Nedelju završavamo konjukciji Sunca i Plutona sto donosi situacije koje zahtevaju vašu svu pažnju. Neke stvari se drastično menjaju u vama ili oko vas. Nešto se mora potpuno promeniti i ne može ostati kao što je bilo. Morate se zadovoljiti sa situacijama u kojima se nešto kvari i raspada. To može biti neki odnos, uređaj ili neki drugi neprijatni događaj. Javljaju se strahovi, sumnje i otpor ka promenama. Svako nezadovoljstvo i sve što ste potiskivali i gurali pod tepih sada postaje vidljivije. Imate podršku zvezda da napravite promene.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA