≫ 

Danas je 2.2.2022, datum koji nosi posebnu energiju: Evo kada treba da zamislite želju

Magija broja dva koji se ponavlja uči nas da su čuda moguća

  • 4
Magija Foto: Pixabay

Drugi dan februara 2022. godine, kako numerolozi tvrde, predstavlja posebno povoljan dan i nosi spoznaje, ideje i duboke misli.

U numerologiji broj dva predstavlja ravnotežu, povezan je s harmonijom, balansom i saradnjom, društvenošću, simbol je prilagodljivosti, obzira, vere i odnosa.

Simbolika ovog broja je dualnost, rad s drugima i stvaranje sklada između odnosa našeg unutrašnjeg sveta sa onim koji nas okružuje.

U astrologiji se ovaj broj povezuje sa znakom Bika, a vladar mu je Jupiter. Dvojka se na istoku smatra srećnim brojem.

Ako se ovaj broj često pojavljuje u našem životu, to se u numerologiji tumači kao znak Univerzuma da je vreme da razmislimo o odnosima sa drugim ljudima i da uskladimo svoje unutrašnje delovanje sa spoljašnjim dešavanjima.

Ukoliko uzmemo u obzir da današnji datum u broju ima pet dvojki, energija ovog broja je petostruka.

Još jedan datum koji će u ovom mesecu doneti sličnu energiju je 22. februar.

Broj 22 predstavlja promenu i novi početak, a sama dvojka je simbol završetka.

Današnji dan zapravo predstavlja završetak jednog ciklusa, a 22. februar donosi šansu za nove početke. Sada je vreme, dok je domninacija broja dva na delu, da se rešite beskorisnih stvari u svom životu i da raščistite neke odnose koji su vas "gušili".

Numerologija Foto: Shutterstock

Kada se zatvori jedan krug, otvara se novi, a na duhovnom planu to znači novu mogućnost za bolje upoznavanje sebe. Zadatak je u ovom periodu da se postigne ravnoteža između materijalnog i duhovnog.

Dvojka donosi vreme u kome bi trebalo rešavati određena porodična pitanja. Osim toga, predlaže da se više brinete o zdravlju.

Kada vidimo broj dva u ponovljenom obrascu brojeva kao što je 222 ili 2222, to može pojačati poruku Univerzuma koji traži od nas da preispitamo stavove koje imamo i odreknemo se predrasuda.

Ovaj dan je magičan, jer nosi spoznaje, ideje i duboke misli. Savršen je za vizualizaciju, sanjarenje i ostvarenje želja.

Otvorite širom oči i posmatrajte svet oko sebe. Sve što će se događati odražava vaše unutrašnje stanje. Osluškujte i pratite znakove koji vam stižu sa raznih strana. Razmislite o nesvesnim porukama koje vam ljudi šalju svojim stavovima i ponašanjem.

Uključite svoju intuiciju, neka vas ona vodi tokom ovog dana. Budite blagi prema drugima, prema sebi, ne osuđujte i ne kritikujte.

Investirajte vreme u privlačenje dobre energije koja vam može doneti ostvarenje želja.

Energija koja se formira stvara snažno vreme za ljubav, isceljenje i učenje. Ako ostanemo otvoreni i svesni, imamo šansu za nova sazananja koja nam, na duge staze, mogu promeniti život.

Ovaj niz dvojki vas podržava da se oslobodite svega što vas je do sada opterećivalo. Ako ste trenutno u teškom periodu u životu, ovaj broj je znak da vaši problemi uskoro prolaze.

zodijak horoskop magija devojka astrologija Foto: Pixabay

Iskoristite energiju ovog dana da osvestite nešto s čim biste hteli da napredujete.

Poseban momenat u ovom danu biće večeras u 22:22 kada su u "igri", na postojećih pet iz datuma, još četiri dvojke u satu. To je idealno vreme da zamislite želju, ali i da vizualizujete kako se ona ostavruje i vrlo brzo može da se desi da vaš san postane stvarnost.

Univerzum vas podseća da bi trebalo da verujete više u sebe i svoje spsobnosti. Znajte da ste dovoljno dobri da savladate sve izazove i prepreke.

Ne dopustite da vas strahovi spreče da postignete stvari u životu koje ste oduvek želeli. Ovaj dan nas uči da su čuda moguća.

Video: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam teško reći - volim te!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA