≫ 

Godina Vodenog Tigra je počela i označava velike promene: Ovi brojevi donose sreću

- Snaga Tigra leži u tome da poradimo na neustrašivosti i da spoznamo svoje strahove - rekla je dr Ana Žikić

  • 0
Tigar Foto: Pixabay

Počela je godina vladavine Vodenog Tigra. Hrabrog, ambicioznog i neustrašivog. Dr Ana Žikić, lekarka tradicionalne kineske medicine objasnila je na K1 televiziji kome će "Crni Tigar" biti naklonjen, a kome ne.

- Zato što je vodeni i zato što je crni Tigar, ovo je godina promena koja će biti dobra za hrabre i neustrašive - rekla je dr Ana Žikić i dodala da snaga Tigra leži u tome da poradimo na neustrašivosti i da spoznamo svoje strahove. Najpovoljnija je za Svinje, Zmajeve i Konje, svako treba po godini svog rođenja da odredi svoju životinju, kojih ima 12.

Prema njenim rečima, ove godine treba više pažnje da posvetimo sebi jer su to ciklusi od 12 godina obnavljanja tela. Naredni ciklus treba da započnemo spremni.

- Treba negovati bubrege dobrim snom, kvalitetnom ishranom i prevazilaženjem strahova, jer je voda vezana za element bubrega. Posebno se preporučuju urme, orasi, borovnice, crni susam i alge - rekla je dr Žikić i napomenula koje brojeve treba da izbegavamo

- Šest i osam, zato što svaka godina donosi srećne i manje srećne brojeve, ove godine srećni brojevi su jedan, dva, tri i četiri.

Šta će se dešavati na globalnom nivou?

- Ovo je godina političkih i ekonomskih promena, obećava bolje zdravlje i aktivnost. Treba se kretati kao voda. Iako nam se može učiniti da odjedanput možemo sve, moramo biti strpljivi. Poželjno je da odredimo prioritet i pravac. Tigar voli jasnu viziju zato što je precizan, brz i donosi rezultate, ali kad ciljano i smisleno idemo ka cilju - zaključila je dr Ana Žikić.

Video: Ovo su poslovi iz snova svakog horoskopskog znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA