≫ 

Igra planeta na nebu ove sedmice otvara nove prilike: Jedan dan će biti najdinamičniji

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Sedmica pred nama započinje jednim od najlepših aspekata, Mesec sekstil Jupiter, koji najavljuje lepe događaje.

U ponedeljak prvi aspekt će biti sa Mesecom u Biku i Jupiterom u Ribama, što donosi obilje, finansijsku stabilnost ili prosperitet, novčani dobitak ili poklone, ili neki drugi lep događaj koji vas može obradovati. Ovog dana je dobro aktivirati osećaj sreće i zadovoljstva kroz uživanje u malim stvarima, svakom zalogaju hrane, kao i posvećivanju pažnje svom telu.

Dobro je baviti se ishranom, boraviti što više u prirodi ili se pozabaviti finansijama. Sve što pokrenete ovog dana može vam doneti obilje i prosperitet, kao i trajne vrednosti. Dobro je uložiti novac u umetničke predmete, nakit, nekretninu ili zemlju.

Utorak je jedan od najdinamičnijih i najizazovnijih dana ove nedelje. Niz situacija se mogu događati koje će provocirati eksplozivne reakcije. Nailazite na prepreke, što će posebno teško pasti onima koji beže od preuzimanja odgovornosti i onima koji nemaju strpljenja.

Nalazite se u situacijama koje nose podeljenost u kojima je potrebno spojiti velike suprotnosti i prihvatiti neminovnost. Najbolje će proći oni koji su hrabri i brzi, spremni na promene i otvoreni za novo, kao i oni koji uspeju da preokrenu izazovne odnose u smeh i šalu. Ovog dana očekujte nove zakone i promene.

U sredu je najvažnije biti precizan u planovima i brz u komunikaciji. Očekujte mnoštvo poziva, sastanaka i rešavanje papirologije. Ukoliko ne uspostavite granicu sa vremenom može doći do nesporazuma i pravljenja greške.

Poziv koji duže vreme čekate ili dogovor koji nikako da se realizuje može ovog dana biti obavljen.

foto Pixabay foto Pixabay

U četvrtak je dobar dan za vrhunske spoznaje, razvoj intuicije, duhovnosti, kao i za originalne ideje i planove. Možete uspostaviti dugoročne saradnje. Ovaj dan je najbolje provesti u igri sa decom, prijatnim razgovorima, pokretanju neke edukacije ili učenje jezika. Dobar je dan za donošenje odluka ili dobijanje važnih informacija.

Ovo se nastavlja i u petak kada imamo konjukciju Merkura i Plutona koji će doneti razotkrivanje skrivenih informacija. Neke tajne se mogu saznati. Celog dana možete biti pod utiskom vesti i informacija, kao i opsesivnih misli. Neke ideje vam se mogu motati po glavi i sve ćete učiniti da saznate nešto što vam ne da mira. Te spoznaje vam mogu doneti stabilnost i dalje vas usmeriti u pravcu ispravne odluke. Shvatićete da ste bili u zabludi u vezi nečega ili nekoga.

U subotu Mesec prelazi u znak Rak što će doneti osetljivost i teme u vezi roditeljstva, porodice i stambenog prostora. Više ste pod uticajem emocija, osetljiviji ste i lako se možete rasplakati. To mogu biti i neke veoma pozitivne novine kao što su trudnoća, porođaj ili preseljenje. Razmišljate o novoj nekretnini ili selidbi.

Nedelju ćete najbolje iskoristiti ako se budete više odmarali i sve aktivnosti obavljali u miru i polako. Lako možete reagovati na sitnice i eksplodirati upravo na najbliže članove porodice. Takođe, možete se lako uvrediti što će rezultirati povlačenjem u sebe. Izvesno nezadovoljstvo je prisutnije i to vam smeta. Lako ga možete zatrpavati hranom. Smeta vam neka hrana što izaziva nadutost. Imunitet je slabiji.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Šta će nam doneti Lovčev mesec u Vagi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA