Kako dva ista horoskopska znaka funkcionišu u ljubavi: Neke kombinacije su pun pogodak

Astrolozi objašnjavaju da samo određene kombinacije znakova idelano funkcionišu

  • 2
ljubav san Foto: Pixabay

Zaljubljivanje je čarobno iskustvo, ali astrologija pokazuje da postoje određene situacije u kojima, koliko god dobro izgledali zajedno na papiru, neki parovi nikada neće uspeti.

Da li je veza sa nekim ko deli mnogo vaših osobina ključ za pronalaženje sreće ili će to dovesti do katastrofe i slomljnog srca, umnogome zavisi i od rasporeda zvezda. Astrolozi objašnjavaju da samo određene kombinacije znakova idelano funkcionišu, a evo kako se u vezi ponašaju dva ista horoskopska znaka.

Ovan

Dva Ovna će početi snažno, ali uskoro će veza propasti. Ako bi se dva Ovna venčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti u toku medenog meseca, a potom bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspeh nemoguć.

Bik

Brak dvoje Bikova biće pun uspona i padova. Dok sve funkcioniše dobro, oni će podsticati jedno drugo da se bore, ali kad vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Blizanci

Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smeh ono što održava brak. Kad god se suoče sa bilo kakvim problemom ili neugodnošću, teško će doneti zrelu odluku i učiniti pravu stvar.

par, momak, devojka, veče, izlazak, sastanak, ljubav Foto: Pixabay

Rak

Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može skrenuti ovaj dvojac sa puta.

Lav

Dva Lava nikada ne bi trebalo da se venčaju, samo će jedno drugo frustrirati kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne osobine stalno će izazivati velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbegavaju.

Devica

Dve Device čine solidan spoj. Device su prirodno takmičarski nastrojene i mogu da probude ono najbolje u partneru, ali njihova preterana međusobna kompetitivnost može postati nepodnošljiva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. februar 2022 | 20:07

    Nepostoje dva horoskopska znaka,postoje ljudi koji su uravnotezeni,zdravog razuma ,i produhovljeni ,takvi mogu funkcionisati jer energetski neruse jedno drugo,znaci ako energetski neodgovaraju i nemogu se dopunjavati oni postaju onda vampir i zrtva zavisno od snage energicnosti dobije ulogu koja mu pripada

  • Čiča

    12. februar 2022 | 05:27

    Najbolja je kombinacija muško-žensko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA