≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Raka očekuje bolja finansijska situacija, Devici predstoji novo poznanstvo

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Danas se možete suočiti sa neočekivanom situacijom. Pa ipak, to ne bi trebalo da vas zabrinjava. Sada je važno da verujete svojim instinktima. Vaš talenat za improvizaciju danas će doći do izražaja, tako da ćete uspešno prevazići problematičnu situaciju.

Očekuje vas turbulentan dan, kao da se neki olujni oblak nadvio nad vašom vezom. Potencijalno eksplozivna situacija će u velikoj meri zavisiti od vas. Dakle, konflikt ili konstruktivan razgovor koji rešava problem i neki spor između vas - odlučite sami.

Glavobolja.

BIK

Vaša hrabrost i visok profesionalni nivo u kvalitetu obavljanja radnih zadataka nailazi na veliko poštovanje kod saradnika i nadređenih. Kolege vam se danas mogu obratiti za savet i stručno mišljenje. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije.

Dan kao stvoren za druženje i izlazak sa partnerom. Vi ste definitivno duša zabave, a vaš specifičan smisao za humor stvorio vam je posebnu reputaciju u društvu kao glavnog aktera zabave. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju novu osobu preko prijatelja.

Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI

Započeli ste važan posao tokom nedelje i sada ste krenuli u analizu potencijalnog ishoda vaše nove saradnje. Budući da ste u prethodnom periodu načinili neku grešku, sada ste izgubili na samopouzdanju. Pa ipak, nema razloga za brigu jer vam naredni period donosi prve uspešne rezultate.

Osećate zamor u vezi s partnerom i ne volite rutinu svakodnevice. To vas dovodi u iskušenje. Na poslu vam se već duže vreme dopada neka osoba i razmišljate da li da se upustite u takvu avanturu.

Premor vas čini nervoznim i razdražljivim.

foto Pixabay

RAK

Vi ste na pragu nove saradnje i velikog unapređenja finansijske situacije. Iskoristite ovaj period za dodatno osmišljavanje plana. Očekuje vas susret s osobama koje vam u velikoj meri mogu pomoći u polaganju temelja novog poslovanja.

Slobodnim Rakovima predstoji novo poznanstvo. Dakle, usamljenim Rakovima se ukazuje prilika da promene svoj status. Moguća je ljubav na prvi pogled. Rakovi koji su u vezi mogu naići na problem ili započeti razgovor s partnerom koji se neosetno može pretvoriti u žučnu raspravu.

Sklonost povredama.

LAV

Problematični odnosi sa saradnicima mogu vas izložiti pojačanom stresu. Uprkos tome što bi ovaj period trebalo da iskoristite za odmor, osećate nezadovoljstvo zbog prethodnih nesporazuma i neopravdane kritike. Oprez na finansijskom planu.

Dinamičan period na ljubavnom planu doneo vam je ljubavno proleće usred zime. Slobodni Lavovi mogu upoznati neku fatalnu Vodoliju ili Vagu. Ukoliko vam se dopada neka osoba na poslu, moguća je uzbudljiva avantura. Lavovi koji su u vezi, planiraju neko zajedničko putovanje.

Osetljivost stomaka.

DEVICA

Očekuje vas zanimljiva poslovna ponuda ili mogućnost dodatnog izvora prihoda kroz vaše kreativne ideje i projekte. Device bi u ovom periodu trebalo da izbegavaju konflikte, jer neke njihove reči mogu biti pogrešno shvaćene.

Napetost između vas i partnera kao da se nakuplja već duže vreme i u ovom periodu može da eskalira. Pa ipak, na vama je da ovu potencijalno zapaljivu atmosferu preokrenete u svoju korist i rešite neke nesporazume. Slobodnim Devicama predstoji novo poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom.

Pad imuniteta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA