≫ 

Niz 2-2-2-2-2-2 u današnjem datumu ima posebnu energiju: Evo šta donosi šest dvojki

Ova kombinacija brojeva predstavlja harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i partnerske odnose

  • 0
Dvojke Foto: Shutterstock, Pixabay

Ako numerološki sagledamo tekuću godinu, 2022, ona je godina koju simbolizuje broj dva. Ovaj broj predstavlja harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i partnerske odnose.

Februar je posebno značajan, jer se u njemu ponavljaju dva datuma koja u sebi sadrže po pet dvojki, 2. 2. 2022. i 20. 2. 2022, dok današnji datum nosi još jaču energiju ovog broja jer sadrži šest dvojki.

Pokušajte da vratite sećanje na ova dva datuma u kojima je bilo pet istih cifara i verovatno ćete shvatiti da se dogodilo nešto značajno za vašu vezu ili da ste doživeli osvešćenje koje se tiče partnerskih odnosa.

Sa šestom dvojkom u datumu možemo da pretpostavimo da je ta vibracija univerzuma dodatno pojačana, a numerolozi tvrde da su danas posebno pojačane naše potrebe za saradnjom s drugima i bliskošću.

Ovaj dan zahteva iskrenost u komunikaciji sa najbližima, a numerolozi kažu da je odličan za sve one aktivnosti koje će produbiti emotivnu vezu i partnerske odnose.

Današnji datum donosi energiju Venere i Meseca, dve ključne planete za emocije, i daje dodatni osjećaj nade, otvara nove mogućnosti.

Ovaj datum pojačava osećaj empatije i pozitivne emocije, kao i otvorenost za njihovo izražavanje.

Može da nam se javi potreba da unesemo određene promene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali.

Ako ste slobodni, provedite dan brinući o sebi, radite nešto što vam odgovara, bilo da je to čitanje, šetnja, odlazak na masažu, na tretman lica… Volite sebe, uživajte u svom društvu. Samo tako ćete otvoriti srce i biti spremni da u njega pustite drugu osobu.

Ukoliko ste nekog tek upoznali, 22. 2. može biti i sjajan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači.

Broj 22 povezan je i sa izgradnjom nečega većeg od nas samih, razvijanjem višeg nivoa svesti.

Dan je odličan za pokretanje nove poslovne energije, nove ideje i rešenja. Broj dva ne predstavlja samo intimne veze među ljudi, već i saradnju, razmenu energije, zajedničko delovanja, što sve može dovesti do velikih ideja i inovacija.

Kada raščlanimo datum 22. 2. 2022, numerološki, tako što sve bojeve saberemo i svedemo na jednu cifru, dobijamo broj tri (2+2+2+2+2+2=12; 1+2=3).

Ovaj broj je srećan i moćan, povezan je sa Jupiterom i njegovom ekspanzivnom energijom. On je simbol Svetog Trojstva, predstavlja duhovnu svest i duhovno jedinstvo.

Trojka je numerološki cifra koja simbolizuje uspeh, sreću, intuiciju, znanje, zaštitu, kreativnost, samospoznaju, optimizam i ambiciju.

Poruka broja tri je: učite i stvarajte, imate svu potrebnu zaštitu i pomoć univerzuma za svaki poduhvat.

Video: Pogodite koji broj dobijamo zbirom brojeva u reči Corona ?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA