Mlad mesec donosi preokrete: Ako ovog dana okrenete novi list, čeka vas velika sreća

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vodolije koji najavljuje sedmicu preokreta i promena. Te promene nisu nešto što ste očekivali ili priželjkivali, ali su neizbežne. One najavljuju neke vrste pobuna, štrajkova i otpora prema nametnutim ograničenjima.

Tokom ponedeljka mnogi mogu osećati veliku nervnu napetost, stres i želju za oslobođenjem. Neko može doneti važne odluke ovog dana. U večernjim časovima očekujte važne vesti, informacije kao i razgovore koji vode u smeru promena. Ako ste se do sada premišljali oko smera svoje budućnosti, u ovoj nedelji možete pokrenuti lavinu promena. Ovog dana pokušajte da ne govorite laži, i ne bežite od istine i realnosti kroz spavanje ili alkohol.

Utorak je specifičan dan, jer je dan uoči mladog Meseca. Tog dana su ljudi osetljiviji i razdražljiviji, a svest je smanjena. Stoga su reakcije prenaglašene i mogu lako voditi u sukobe i konflikte. Okolnosti traže preuzimanje velike odgovornosti. Budite precizni i tačni. Strah se lako može uvući pod kosti usled ograničavajućih situacija, odlaganja i čekanja. Brige i tuga mogu obojiti današnji dan.

Sreda je dan u kom se dešavaju promene i preokreti. Sve što vam se bude događalo imaće veliki uticaj na vaš život, na izvestan način. Neko će to videti odmah ove nedelje, dok će drugi to moći primetiti kroz neko vreme, koliko su događaji od ove sedmice uticali na smer vašeg života.

Danas imamo mlad Mesec u znaku Ribe, zajedno sa Jupiterom i Neptunom, što donosi da se neke vaše želje i snovi konačno mogu ostvariti. Takođe, ovaj mladi Mesec najavljuje velike promene u kolektivu, kroz polje obrazovanja, zakona, putovanja, medicine, prirodnih resursa i vremena.

Ovog dana imamo dva planetarna uticaja. Jedan je između Sunca i Urana, što potvrđuje želju za slobodom, kroz preuzimanje rizika, pobune i štrajkove. Imate o svest o tome šta morate menjati. Drugi je Merkur sa Saturnom koji donosi ozbiljne odgovore, odluke, razgovore, planove i potpisivanje ugovora. Hteli to ili ne, sedmica donosi neminovnost preokreta. Izaberite sami pravac u kom želite da idete i donesite odluke.

Četvrtak najavljuje velike promene kroz emotivne i partnerske odnose. Nema slučajnih susreta, niti slučajnih predloga ovog dana. Posmatrajte svesno šta vam se događa, jer ovi dani nose veliku tranziciju. Možda će se neki odnosi okončati ovih dana, ali vreme će pokazati koliko je to za vas bilo povoljno. Ne zadržavajte nikoga i ništa ovog dana. Veliku pažnju obratite na svoje finansije. Vratite dugove. Preuzmite inicijativu u emotivnim odnosima.

Odnosi koji započinju ovog dana veoma su transformativni za vas, puni strasti i jakih emocija. Kod nekih ovaj aspekt može izazvati veliku posesivnost i ljubomoru, ali i manipulaciju kroz novac. Možete primetiti da su neki vaši odnosi zasnovani na međusobnoj povezanosti kroz imovinu i finansije, i da vam je teško da izađete iz njih. Neko se može odlučiti za promene svog fizičkog izgleda, kroz zahvate ili operacije, dijete, promenu načina ishrane, kao i ulepšavanje.

U petak imamo tranzit Meseca kroz znak Ovna, što donosi pokretanje energije u smeru ostvarenja i konkretizacije. Više nemate strpljenja da čekate i taktizirate. Vreme je za delovanje. Ovog dana ste veoma impulsivni i reagujete na sitnice. Pokušajte da ne kritikujete, jer se svaka kritika može pretvoriti u verbalni rat. Možete biti skloni povredama.

U subotu se nastavlja energija pokretanja. Dan je odličan za važne odluke i sprovođenje ideja i planova. Planete vas podržavaju da budete uporni i istrajni i ne posustanete. Vreme će doneti rezultate. Sve što budete pokrenuli danas donosi rezultate u budućnosti, iako biste vi želeli da odmah vidite plodove vašeg rada.

Stižu vam dobre vesti i informacije. Možete dobiti neku diplomu, licencu ili neki drugi zvanični dokument. Planirate daleka putovanja, usavršavanja i širenje svojih ciljeva. Očekujte neku vrstu pohvale, priznanja ili dobitak. Postajete više optimistični u pogledu svog života. Ipak, previše naglašen ego može dovesti do nesporazuma i vatrene komunikacije.

Nedelja je dan velike prekretnice. Ako to niste učinili prethodnih dana, ovaj dan može dovesti do kulminacije vaših partnerskih odnosa i dovesti do okončanja istih. Nešto staro morate završiti da biste započeli neke nove odnose, koji će biti zasnovani na većoj slobodi, poverenju i uzajamnom poštovanju i prijateljstvu. Stari načini funkcionisanja više nisu poželjni i ne uklapaju se u vaš sistem vrednosti. Opstaju oni odnosi koji su zasnovani na iskrenosti.

Okrenite novi list, iskoristite povoljan aspekt da u nekim odnosima krenete od nule, ili započnite neke potpuno nove odnose. Promenite svoj odnos prema novcu. Sukobi se vode oko novca, ali i oko uzajamnosti. Nezadovoljna strana će i te kako iskazati nezadovoljstvo, ukoliko je isto prisutno. Ukoliko se ne postigne kompromis i win-win momenat, situacije će eskalirati kako na emotivnom ličnom planu, tako i na kolektivnom.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA