≫ 

Ljubavni horoskop za mart 2022: Lav upoznaje srodnu dušu, Vaga flertuje na sve strane

Zanimljivi planetarni aspekti najavljuju burna dešavanja na emotivnom planu

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Sunce u Ribama, u konjukciji sa Jupiterom i Neptunom, kod pripadnika svih znakova Zodijaka ovog meseca će probuditi empatiju i rasplamsati ljubavnu vatru.

Mars i Venera će 6. marta ući u Vodoliju, gde će biti u konjukciji sa Saturnom, što će uticati na to da se strasti razbukte, a to može da bude mač sa dve oštrice, upozoravaju astrolozi.

Najbolji način da sačuvate vaše emotivne veze tokom marta je da budete strpljivi, dosledni i optimistični.

Ovan

Venera i Mars boraviće tokom marta u vašoj 11. kući i u vašu romantičnu vezu doneće eksploziju strasti i neobuzdanih želja. Raspored planeta će vas motivisati da razmislite o onome što zaista želite u emotivnoj vezi i da postavite temelje kako da te želje i ostvarite.

Kad Sunce uđe u znak Ovna, bićete spremni za akciju i velike, pozitivne promene, pogotovo ako ste slobodni i ako ste već "bacili oko" na nekoga. Zauzetim Ovnovima predstoji izuzetno lep period na emotivnom planu.

Bik

Mart će za vas biti mesec optimizma, pa iskoristite energiju koju vam nebo šalje da ostvarite ono o čemu ste dugo maštali na polju emotivnih odnosa.

Bilo da je reč o ulasku u novu vezu, raskidu stare veze ili pokušaju da obnovite romansu sa osobom sa kojom ste nekada bili zajedno - zvezde će vas podržati. Sada je vreme da odlučite šta tačno želite u emotivnom životu i da beskompromisno poradite na tome. Nemojte praviti nikakve ustupke, u suprotnom to bi moglo da vas košta u budućnosti.

Blizanci

Tokom marta planete su vam više naklonjene kada je reč o poslu nego o ljubavi, ali nije isključeno da ćete upravo preko posla upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete ući u vezu.

Bićete posebno neodoljivi od 20. marta, kada Sunce uđe u vatreni znak Ovna - tada ćete moći da birate kome ćete pokloniti svoje srce.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Tokom marta očekuje vas velika unutrašnja transformacija. Promenićete stavove u vezi sa ljubavlju, partnerom, vernošću… Ukoliko ste u vezi, a posebno ako ona traje duže vreme, budite pažljivi prema “drugoj polovini”, da je ne biste povredili neočekivanim obrtom u razmišljanjima. Jer, vi ni sami sebe nećete moći da prepoznate, a zamislite tek kako ćete izgledati u očima osobe koja vas voli i misli da vas dobro poznaje…

Slobodne Rakove može da privuče osoba nekonvencionalnog izgleda i ponašanja. Biće to za vas izazov koji nećete želeti da propustite.

Lav

Mart će biti obojen strašću, bilo da ste već u vezi, bilo da ste na pragu nove ljubavne priče. Ovaj mesec mogli biste da pamtite po sudbinskoj ljubavi koja će vam pomutiti pamet i inspirisati vas da budete romantični onako kako nikada do sada niste bili.

Kako vreme bude odmicalo, tako ćete biti sve više uvereni da ste pronašli pravu osobu za sebe. Uživajte u ljubavi, zaslužili ste!

Devica

Slobodne Device doživeće buđenje iz zimskog sna. Tokom marta konačno ćete početi da obraćate pažnju na osobe kojima ste okruženi, a u jednoj od njih prepoznaćete srodnu dušu. Budite otvoreni i dozvolite da vam se dogodi ljubav.

Zauzete Device uživaće u lepim trenucima sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA