≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje povećanje plate, Strelčevi uživaju u ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
devojka, voda, lice, horoskop Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

POSAO: Izlazite iz jednog napornog perioda, pa u toku ove nedelje možete odahnuti malo od rada i većih obaveza. Biće i dalje oscilacija u odnosima sa nadređenima, ali pred kraj nedelje se može očekivati poboljšanje.

LJUBAV: U toku sedmice biće tenzija sa voljenom osobom, pa se savetuje balansiranje. Izbegavajte rasprave. Slobodni pripadnici će flertovati, ali konkretniji potezi se zasad ne naziru.

ZDRAVLJE: Dosta nervoze, napetosti pa ćete imati osećaj da uopšte niste dobro, ali u suštini izdržite - prolazna faza. Obratite pažnju na ishranu.

BIK

POSAO: Pred vama je nedelja koja će aktivirati više energije kroz posao. Mnogo obaveza ćete imati, mogućnost i prekovremenih ostajanja na radnom mestu što će vas dodatno nervirati, ali izdržite, imaćete benefite od toga.

LJUBAV: Napetost u partnerskim odnosima, pa izbegavajte svađu. Kraj nedelje donosi stabilizaciju u odnosima. Slobodni mogu upoznati osobu kroz radno mesto, na putu ka poslu, oko posla. Svideće vam se neko, pa je moguć i nagli ulazak u neku ljubavnu priču.

ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati. Moguće migrene, glavobolje pred kraj nedelje.

BLIZANCI

POSAO: Sedmica pred vama vam daje mogućnost da menjate postojeći posao ako već duže vreme želite to, nedelja kada možete rešiti status radnog mesta, ali i povećanje plate bi moglo da se desi u ovoj sedmici pred vama.

LJUBAV: Dobar odnos sa voljenom osobom, mogućnost kraćeg puta. Slobodni mogu započeti flert sa osobom koja je povezana sa fakuktetom ili mogu upoznati osobu kraj obrazovnih institucija, kao i verskih objekata.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bešikom, blaže prehlade, infekcije. Izbegavajte jako začinjenu hranu.

Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

RAK

POSAO: Nedelja pred vama biće obeležena obavezama i radom, pogotovo ako radite u državnim organima. Oni koji čekaju državni posao ili suštinski zaposlenje kroz javne institucije vrlo lako mogu u ovoj nedelji dobiti posao.

LJUBAV: Dosta strasti sa partnerom. Nedelja pred vama idealna da uživate sa voljenom osobom. Slobodni ove nedelje će zadržati isti status, biće udvaranja ali ništa ozbiljno.

ZDRAVLJE: Oprez moguć je povišeni pritisak, ali i nervoze pa više odmarajte, šetajte.

LAV

POSAO: Poslovne obaveze pune oscilacija, nestabilnosti. Imaćete osećaj da ništa ne stižete da odradite kako treba. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Kraj nedelje već donosi olakšanje od obaveza.

LJUBAV: Nestabilniji odnosi sa voljenom osobom, ali isto tako strast će dominirati pa svaku trzavicu će ispraviti. Slobodni pripadnici znaka imaće šanse pred kraj nedelje da otpočnu neku romansu sa osobom koju duže poznaju.

ZDRAVLJE: Osećaćete se odlično, pojačana energija. Vitalnost na nivou.

DEVICA

POSAO: Naglašene radne obaveze, mogući dodatni poslovi. Izbegavajte u ovoj nedelji da sklapate bitnije poslove ili da pregovarate oko veći projekata.

LJUBAV: Nedelja u kojoj sve loše u odnosu sa voljenom osobom može biti popravljeno. Očekujte prijatna iznenađenja od voljene osobe. Slobodni će imati zanimljive susrete, poznanstva pa kraj nedelje može pokrenuti neku romansu.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza, obratite pažnju na nerve, kao i na burne reakcije koje vam mogu stvoriti dodatnu napetost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA