Susret Neptuna i Sunca na nebu: Sledi astrološki moćan momenat koji treba iskoristiti

Sunce i Neptun, planeta iluzija, snova, više svesti i univerzalne ljubavi, poravnaće se 12. marta na 22. stepenu Riba

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija Foto: Shutterstock

Sunce i Neptun, planeta iluzija, snova, više svesti i univerzalne ljubavi, poravnaće se na 22. stepenu Riba i to 12. marta, a kako astrolozi tvrde, ovaj aspekt doneće unutrašnje spoznaje.

Sunce se svake godine poravnava sa Neptunom, a kada se to dogodi, omogućava nam da lakše iskoristimo njihove planetarne energije.

Energija Neptuna je vodenasta, mekana i kreativna. Pomaže nam da izađemo iz našeg racionalnog i uđemo u polje snova.

Neptun nas navodi da koristimo intuciju, da možemo  da vidimo dalje i više od onoga što nam nudi naših  pet čula, podseća nas da postoji mnogo više od onog opipljivog.

Neptun je takođe planeta povezana sa višom svešću i carstvima bezuslovne ljubavi.

Nosi energiju koja nas podseća da smo više od tela, da smo duša na putovanju koje nadilazi ovaj život.

Neptun nam pomaže da uvidimo da je vreme iluzija, a život samo preklapanje i odvijanje trenutaka koji nemaju početak ili kraj.

Ova sanjiva energija je lepa za intuitivan rad, kreativan rad i za istraživanje dubljih stanja svesti, ali nije najbolja za donošenje logičnih, praktičnih odluka.

Dok nas Neptun prekriva ovim sanjivim, magičnim velom, on takođe može da zamagli  naše rasuđivanje i oteža nam jasno sagledavanje stvari.

Neptunova energija ne pogoduje donošenju konkretnih odluka.  Ovo nije planeta koja traži sud, ne možete se obvezati na nešto jer sve je iluzija i ništa nije onako kako se čini.

Iako ova linija razmišljanja ima svoje mesto, ponekad može biti izazovno živeti ovo stanje dok se krećemo fizičkim svetom.

Neptun, horoskop, Zodijak Foto:Pixabay

Moramo da budemo u stanju da uzmemo u obzir opipljivo, a to je ono što postaje teško kada je Neptunova energija jaka. Odustanite od donošenja konkretnih odluka ovog dana. Uzdržite se i od donošenja presuda, jer uz Neptunovu prisutnost ne otkrivaju se sve informacije.

Uticaj Neptuna ponekad doživimo poput hodanja kroz mrak. Morate koračati polako, morate se kretati oprezno, jer ako to ne učinite, možete izgubiti put.

Neptunova energija takođe može da izazove želju za begom od stvarnosti i odvajanjem od ovozemaljske dimenzije.

To uključuje bavljenje stvarima poput meditacije ili preterano gledanje filmova sa romantičnim sadržajem, ali može vas podstaći i na okretanje porocima - drogama i alkoholu. Imajte na umu ovo i posegnite za podrškom ako imate poteškoća.

Uopšteno, iskoristite energiju ove sedmice da proširite svoju intuiciju, radite na tim kreativnim projektima i iskoristite ljubav kakva jeste.

Provedite vreme meditirajući i povezujući se sa svojim duhovnim telom. Dajte svojoj duši priliku da progovori i pitajte je šta joj potrebno. Provedite vreme čisteći je i negujući.

Ova energija dostiže vrhunac 12. marta, ali će se uticaj ovog planetarnog aspekta osetiti nekoliko dana pre i nekoliko dana posle ovog datuma.

Spajanje Neptuna i Sunca može pojačati duhovne uvide, pomoći nam da se povežemo s našom intuicijom i olakšati nam povezivanje s božanskim carstvima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA