≫ 

Šta nam donosi Sunce u Ovnu: Vaga okreće nov list, Bik sve radi u tajnosti

Ulazak Sunca u vatreni znak Ovna donosi tektonske promene gotovo svim znacima Zodijaka

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Prvog dana proleća započela je vladavina Ovna, horoskopskog znaka koji se nalazi na početku zodijačkog kruga. Ovan je simbol nove energije, pokreta i preokreta, ali i velikih ambicija i eksplozivnih, neočekivanih reakcija.

Takođe, ovaj znak karakterišu i vedrina i smelost, ali i naivnost i sklonost idealizmu.

Ulaskom Sunca u ovaj vatreni znak počela je nova astrološka godina koja donosi značajne promene gotovo svim znacima Zodijaka.

OVAN

Osetićete veliku snagu i priliv energije. Sve što u ovom periodu budete poželeli uspećete i da ostvarite. Nekim Ovnovima smeši se promena radnog mesta ili pozitivan zaokret u poslovanju ukoliko se bave privatnim biznisom. U ljubavi će vam "cvetati ruže".

BIK

Dok Sunce bude boravilo u znaku Ovna, trudićete se da privedete kraju sve nezavršene poslove, ali u tajnosti, daleko od očiju drugih. Moguće je da ćete uploviti u emotivnu vezu koja iz nekog razloga, makar u početku, mora da bude tajnog karaktera.

BLIZANCI

Ulazak Sunca u vašu 11. kuću ukazuje na to da ćete biti u centru pažnje, okruženi prijateljima i ljudima sa kojima dugo niste bili u kontaktu. Mnogi Blizanci će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko prijatelja.

RAK

U ovom periodu prštaćete od ambicije i želja da se dokažete na poslovnom polju. Ukoliko ste bez posla, sada je trenutak da promenite taj status. Na ličnom nivou, mnogi Rakovi će početi da obraćaju više pažnje na svoj imidž i utisak koji ostavljaju u javnosti.

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

LAV

Ulazak Sunca u prijateljski znak Ovna inspiriše vas da preuzmete inicijativu i da konačno rešite sve ono što vas je mučilo u prethodnom periodu. Neki Lavovi će dati otkaz, neki će konačno uspeti da zatvore finansijsku konstrukciju ili da vrate kredit, a svi koji su u vezi ili braku planiraće putovanje sa voljenom osobom.

DEVICA

Sunce u vatrenom Ovnu podstaknuće vas da postavite stvari na svoje mesto kad je reč o poslu. Osećate da vam je potrebna promena u radnom okruženju, a sada je i trenutak da je napravite. Zauzete Device poželeće da više vremena provode sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA