NEDELJNI HOROSKOP: Jarac upoznaje potencijalnog partnera, Lavu povoljna sedmica za promene

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

POSAO: I dalje ste pod pozitivnim uplivima kosmosa, pa možete očekivati pozitivne promene kroz posao, napredovanja kao i povišice plate. Odlični odnosi sa nadređenima.

LJUBAV: Fokus na druženja i izlaske, jer tu je potencijalna osoba za vas. Moguće da uplovite u vezu sa osobom koju već poznajete duže vreme, ali i mogućnost obnove stare ljubavi.

ZDRAVLJE: Više odmarajte, izbegavajte teške fizičke poslove. Nedelja dobra za šetnje i boravak u prirodi.

BIK

POSAO: Poslovna sfera malo otežavajuća. Moguće nesuglasice kako sa nadređenima tako i sa kolegama. Dosta obaveza, ali već kraj nedelje donosi smirivanje napetosti i bolje odnose.

LJUBAV: Mogućnost upoznavanja zanimljive osobe preko posla. Kraj nedelje će biti dinamičan, te je moguć iznenadni i nagli ulazaka u vezu sa osobom koju poznajete duže vreme, a na neki način je povezana sa vašim poslom.

ZDRAVLJE: Početak nedelje će biti malo napetiji i nervozniji za vas, ali kako sedmica bude odmicala raspoloženje će vam se popravljati.

BLIZANCI

POSAO: Vama je cela nedelja dobra za planiranje, organizaciju i sklapanje svih poslovnih partnerstava. Sreća će vas pratiti u svakoj poslovnoj oblasti, iskorisite to.

LJUBAV: Ova nedelja vam može doneti poznastvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom u svakom smislu. Takođe može se desiti i da nekog upoznate na putu, bilo poslovnom ili privatnom.

ZDRAVLJE: Malo slabiji imunitet, pa ćete biti skloni lakšim prehladama ili infekcijama, ali suštinski bez komplikacija.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

POSAO: Nedelja dobra za traženje usluga od svojih nadređenih. Ako ste na ugovoru dobra je nedelja da vam se tu promeni status. Takođe pogodnosti i za sve koji su bez posla, pa ga lako možete pronaći u narednim danima.

LJUBAV: Nije ljubav u prvom planu za vas ove nedelje. Moguće prolazne avanture, kao i poznanstva koja neće ostaviti jak utisak na vas. Takođe može doći do obnove starih ljubavi.

ZDRAVLjE: Bićete skloni alergijskim tegobama.

LAV

POSAO: Povoljna nedelja za promene unutar firme, moguća manja napredovanja u finansijskom smislu. Biće oscilacija u međuljudskim odnosima, ali bez većih problema i napetih situacija.

LJUBAV: Pred vama je nedelja u kojoj ćete biti otvoreniji za ljubav. Dosta iznenadnih situacija se može odviti, iznenadnih susreta, ulazaka u vezu - turbulentna nedelja za ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati ove nedelje. Raspoloženje u rastu.

DEVICA

POSAO: Dosta posla i obaveza u ovoj nedelji, a samim tim i više pritisaka. Sam kraj nedelje donosi rasterećenje i znatno opušteniju atmosferu za rad. Možete očekivati nagrade od strane poslodavca u ovoj nedelji.

LJUBAV: Turbulentna nedelja za emocije. Aspektovan je ulazak u jednu lepu emotivnu priču i to skroz iznenada, sa osobom koja je u vašem poslovnom, ali i privatnom okruženju.

ZDRAVLJE: Budite fleksibilniji, opušteni. Mogući su prolazni unutrašnji nemiri i nervoza, pa se trudite da budete smireni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA