4 znaka Zodijaka koji su najveći avanturisti: Uvek rizikuju i lako će vas uvući u nevolje

Samouvereni su i mnogi ih zbog toga smatraju inspirativnim, ali znaju da pređu granice i da druge ljude uvuku u neprilike

  • 2
Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

Kako astrolozi tvrde, doza neustrašivosti i avanturizma koju imamo može da se dovede u vezu sa položajem zvezda u trenutku našeg rođenja.

Tako postoje znaci Zodijaka koji su posebno pametni, strastveni i najbolje vođe koje ste ikada u životu sreli. Samouvereni su i mnogi ih zbog toga smatraju inspirativnim. Ali, s druge strane, znaju često da pređu granice toliko da ih je ponekad teško pratiti.

Ukoliko tražite malo rizika u životu, pozovite neke od ovih znakova u izlazak. Ali, ako niste skloni rizicima i neočekivanim preokretima, neće vam baš biti prijatno u njihovom društvu.

Astrolozi otkrivaju koja četiri znaka Zodijaka su najveći avanturisti, spremni da i sebe, a posebno druge ljude "uvuku" u neprilike.

1. Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku su energične i optimistične, ali imaju energiju koju drugi teško prate. U njihovom društvu često ćete biti prinuđeni da radite stvari koje vam nisu prijatne, zbog kojih ćete se postideti.  Strelci imaju "divlju" prirodu i mogu lako da vas odvuku na teren na kom se nećete dobro snaći.

Da bi bili zanimljivi, Strelčevi će biti u stanju da urade neverovatne i šokantne stvari koje se nekada kose sa zakonom. Osnaženi energijom Strelca, umećete da krenete za njim, a samim tim i da se "uvalite" u problem.

2. Rak

On je spreman na sve. Doslovno na sve. Kad ubacite neku intrigantnu ideju u njegovu glavu, Rak već planira kako će je sprovesti u delo. Vrlo je maštovit i smisliće najluđi scenario, a onda će tražiti od vas da budete akter te priče. Ako pristanete, ne zaboravite da ponesete kutiju za prvu pomoć.

Naime, Rakovi se ne mogu pohvaliti posebno izraženom logikom, posebno kad ih ponesu emocije. Kombinacija njihove ćudljivosti i tvrdoglavosti ume da bude recept za katastrofu.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

3. Lav

Lav ima "dugačak jezik" i koristi ga da kaže ono što mu je na umu. Međutim, može da uvuče i druge u veliku nevolju svojom samouverenošću.

Vrlo je ekspresivan, njegovi izrazi lica sami po sebi mogu da budu nestašni. Ali, ne oslanjajte se na to da će Lav držati ravnotežu u stresnim situacijama. On će reći onako kako jeste i ako to ne možete to da podnesete – držite se podalje.

Kad pomislite da možete da "igrate na sigurno" i da odolite njegovom buntovništvu, on će vas ponovo uvući u igru. Lav je neodoljiv i dominantan. Poput muve u paukovoj mreži, on će vas zgrabiti i preobratiti vas na svoje šefovske načine. Uostalom, nije tek tako proglašen kraljem džungle.

4. Škorpija

Kao vodeni znak, Škorpija može da zadrži mirno i hladno ponašanje dok se ne izvuče iz nevolje u koju je dospela.

Ona je kraljica tame i tajnovitosti. Škorpija čuva svoje tajne "kao zmija noge", a istovremeno je nadarena da podstakne druge da joj povere ono što nikom drugom ne bi otkrili. Ali, to je "mač sa dve oštrice": pripadnici ovog znaka Zodijaka nisu "operisani" od toga da povremeno ucenjuju druge da bi ostvarili svoje riskantne ciljeve.

Takođe, Škorpije vole mističnost i rado će preći granice da vide kako je "sa druge strane" stvarnosti. Ako krenete za njima, rizikujete da spoznate nešto zbog čega možete da patite do kraja života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA