≫ 

Planete najavljuju sedmicu potpuno novih dešavanja: Jedan dan donosi početak velikih promena

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vodolije i Merkurovim prelaskom u znak Ovna. Oba tranzita najavljuju nedelju potpuno novih dešavanja, prelazak na nove sisteme i ubrzavanje dinamike vaših ličnih ali i kolektivnih projekata.

Neke promene neće naići na odobravanje i zadovoljstvo, ali ipak te promene su neizbežne i treba ih prihvatiti.

U ponedeljak se aktivira polje odnosa i finansija. Osetićete nalet velikih promena i na ovim poljima. Možete pokrenuti dugoročne saradnje, obavezati se u emotivnim odnosima kroz planiranje veridbe ili braka, ili započeti vid štednje.

Ovog dana postajete svesni da neke oblasti života zahtevaju od vas prihvatanje veće odgovornosti. Ne savetuje se bežanje od obaveza i posvećenosti. Možete doći do novih kreativnih rešenja u vezi sa problemom u odnosima ili sa finansijama. Izbegavajte direktno nametanje svoje volje i svojih stavova.

U utorak Mesec prelazi u znak Riba, što će ponovo doneti uspavanu atmosferu i konfuzije. Rano ujutro biće vam teško da ustanete i da se razbudite, što će se odraziti na ostatak dana. Ovog dana ne planirajte neke ozbiljne umne poslove i teške teme. Ako ne izađete iz identiteta žrtve i ranjivosti, lako možete biti povređeni ovog dana. Iskoristite dan za odmor, povlačenje, kreativnost i maštu.

Sreda je odličan dan za planiranje putovanja, usavršavanja i kreativna rešenja. Intuicija je veoma snažna, a snovi su veoma živopisni i proročki. Svakako se ne savetuje donošenje nekih racionalnih odluka ili obavljanje konkretnih dogovora ili pregovora jer nećete postići rešenje.

Pogrešne ili lažne informacije i neproverene vesti mogu izazvati dosta nesporazuma i konflikata. Pripazite u saobraćaju. Priredite sebi neko opuštanje, spa-dan ili masažu. Osećate veću pospanost, umor i iscrpljenost.

Zodijak, horoskop, astrologija Foto: Pixabay

U četvrtak doživljavate promene koje su neminovne i dešavaju se kroz okolnosti na kolektivnom nivou. Neke situacije u vašem životu traže od vas radikalne promene i odluke koje će biti veoma dobre za vas. Postajete već nestrpljivi da se stvari pokrenu sa mrtve tačke. Fali vam takta i strpljenja. Čuvajte se brzopletosti i ishitrenih reakcija.

Ovaj dan je samo uvertira onoga što nas čeka u petak, 1. aprila, kada ćemo imati mladi Mesec, sa kojim započinju sve prave promene koje čekate još od početka ove godine. Od ovog petka situacija se ubrzava i dolazi do inicijative i aktivacije projekata. Od vas će se tražiti brzina u odlučivanju i reakcijama. Nije vreme za predomišljanje i taktiziranje. Vreme je za delovanje. Budite hrabri da pokrenete svoje ideje i planove.

Ovog dana nikako nije dobro biti statičan i pasivan, jer će to izazvati ljutnju, bes i pasivnu agresiju. Od petka pa naredne dve nedelje aktivirajte sve planove koji su zasnovani na velikoj hrabrosti, motivaciji i snažnoj volji. Oni vas izvlače iz zone komfora, ali ako ne sad, onda kad. Nema više vremena za razmišljanje već za delovanje.

Subota je i dalje u veoma dinamičnoj energiji, koji će zahtevati od vas dosta kretanja i inicijativu. Mnogi emotivni odnosi ili saradnje mogu biti pokrenute ovog dana. Iskoristite nalet energije da se pokrenete i prihvatite ponude koje dolaze. Fali vam takta i strpljenja.

Ako se situacija ne razvija u vašu korist, možete gubiti živce. Neki stari problemi, na koje ste zaboravili ili ih potisnuli, ponovo iskrsavaju. Borba između starog i novog, posebno između osoba na položaju koji su dugo prisutni i onih novih koji tek treba da zauzmu poziciju.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Bika koji će doneti malo usporavanje energije. Više ste okrenuti hedonizmu i sitnim zadovoljstvima, ali i finansijama. Očekuju se promene u ekonomskoj situaciji kako na ličnom tako i na kolektivnom nivou. Ovog dana dobijamo značajne uvide koji se tiču ličnog života, ali i važne informacije i prekretnice u vezi globalnih dešavanja.

Kako su Sunce i Merkur u konjukciji u znaku Ovna ovog dana, te informacije se tiču pozicije izvesnih čelnih ljudi. Izbegavajte nametanje odgovornosti ovog dana, iskoristite magiju reči i postigne ravnotežu u komunikaciji.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Simbol su ambicije i upornosti a legenda kaže da su otkrile kafu još u 9. veku: Pogodite ko su?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA