5 najsrećnijih dana u aprilu: Iskoristite njihovu magičnu moć za ostvarenje želja

Astrolozi tvrde da će najlepši prolećni mesec doneti mnogima sreću i ostvarenje želja

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Uskoro stiže najlepši prolećni mesec - april, a astrolozi tvrde da on donosi pet datuma koji će biti posebno srećni za svaki horoskopski znak.

To su dani kada nas sreća prati na svim životnim poljima. Evo koje bi datume u aprilu trebalo iskoristiti na najbolji mogući način.

4. april - dan ogledala

Prvi srećan dan aprilu je dan kada vlada moćan niz 4-4- 4.  Pošto je 4. dan, 4. mesec i godina 22 , što opet daje zbir 4,  to je dan  koji se temelji na harmoniji četiri elementa sreće, integriteta i spokoja.

To je ponedjeljak, pa će nam pomoći da počnemo novu sedmicu sa potpuno novom, pozitivnom energijom. Držite se svojih planova i želja  za ovaj dan, mogu se ostvariti.

5. april - Venera ulazi u Ribe

Drugi povoljan datum doći će odmah nakon dana ogledala. Petog dana aprila očekuje nas vrlo pozitivan i važan astrološki događaj. Venera će ući u svoj najomiljeniji horoskopski znak, Ribe.

U ovom znaku će joj biti vrlo prijatno, a tamo će ostati do 1. maja. U ovom periodu svi ćemo moći da poboljšamo svoje zdravlje, povećamo energiju.

Imaćemo mnogo snage i motivacije u ljubavi i poslu. Bićemo poletni i puni entuzijazma.

11. april - Merkur ulazi u Bika

Još jedan povoljan tranzit. Merkur je planeta kojoj odgovara kada se nađe u znaku Bika, ali astrolozi primjećuju da ima nekih manjih izazova, najčešće oko putovanja. S druge strane, ljudi će konačno postati otvoreniji.

Ovaj aspekt otvara mogućnost za nove poslovne ugovore, a olakšaće i sva pregovaranja. Izgradnja odnosa, upoznavanje i pregovaranje postaće lakši.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

21. april - kiša meteora Lirida

Liridi su druga najvažnija i najintenzivnija kiša meteora 2022. Počinju 16. prila, ali će dostići vrhunac  21. i 22. Svaki tok ima svoju astrološku vednost, koja zavisi od sazvežđa u kojem se meteori pojavljuju.

Liridski radijant je u sazvežđu Lira. Ova konstelacija je povezana s duhovnom i intelektualnom sferom. Ovog dana, preporučuju astrolozi, bavite se sticanjem novih znanja i rešavanjem najvažnijih problema.

Veliki uspeh očekuje sve one koji se bave kreativnim poslom.

29. april – Merkur ulazi u Blizance

Merkur stiže u znak kojim vlada, praktično u svoje sedište, gde se inače oseća najbolje. Ovaj aspekt trajaće do 22. maja. Za ove tri sedmice dobićemo priliku da iz korena promenimo svoj život.

Ovaj dan će biti momenat moći, usprkos činjenici da će 29. aprila Pluton krenuti retrogradno. Neće imati dovoljno snage da zaseni Merkur i liši nas sreće.

Sa druge strane, na ovaj dan zvanično će se završiti najpovoljniji astrološki period 2022. godine bez retrogradnih planeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA