Mlad Mesec u Ovnu: Početak aprila donosi priliku za velike životne preokrete

Sa energijom ovog aspekta razmislite šta želite i odredite svoje namere za mesece koji dolaze

  • 0
Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Energija Ovna odnosi se na nove početke, a kako mlad Mesec donosi početak novog lunarnog ciklusa, tu je opet reč o otvaranju novih mogućnosti, naglašavaju astrolozi.

Kombinacija energije u Ovnu daje nam jednu od najboljih prilika u godini za razmišljanje o tome koje nove početke želimo u životu ili koje novo poglavlje nameravamo da otvorimo.

Pod energijom mladog Meseca u Ovnu razmislite šta želite da započnete, kakvo seme sejete, jer od toga zavisi ono što ćete žnjeti u mesecima koji dolaze. Sada je prilika za preokret, za novu priču - naravno, ako to želite.

Kad god nam nebo pruži priliku da započnemo novo poglavlje, kreativne energije se povećavaju, omogućavajući nam da ih koristimo za lični napredak i ispunjenje naših snova i želja.

Razmislite o tome šta želite da se manifestuje u vašem životu, zadržite ovu viziju jasnom u svom umu, a zatim pošaljite te vibracije u svemir, u noći mladog Meseca 1. aprila 2022, savetuju astrolozi.

Setite se svoje moći i uloge u ovom svetu. Znajte da ste čarobni i da zaslužujete da ostvarite svoje snove.

Imajte na umu da je energija Ovna takođe povezana s delovanjem, pa iako je moćno sanjati i dopustiti da univerzum čuje vaše želje, svakako preduzmite i akcije u danima koji dolaze.

Uz divne kreativne manifestacijske energije koje ovaj mlad Mesec pruža, postoji još jedna energija koja se u ovom trenutku širi nebom zahvaljujući asteroidu Hiron.

Hiron je poznat i kao ranjeni iscelitelj, pa može svoje rane i borbe da koristi kao moćne portale isceljivanja i mudrosti. Hironove rane omogućuju mu da leči druge i da bude izvor psihičkog znanja.

Hiron nam pomaže da se prebacimo u više stanje svesti, dopuštajući nam da pređemo na viši nivo duhovnosti.

mesec, devojka, horoskop, zodijak Foto: Pixabay

Uz njegovu snažnu energiju pod ovim mladim Mesecom svi možemo da pogledamo svoje rane i da u njima pronađemo lepotu. Svi imamo moć da priznamo kako su nas naše rane, iako bolne, oblikovale u bolje i saosećajnije ljude.

Uz velikodušnu isceljujuću energiju koju nudi Hiron, takođe imamo Jupitera i Neptuna koji se približavaju na nebu. Ovaj susret je aspekt koji će oblikovati ostatak godine.

Zajedno, Jupiter i Neptun predstavljaju kolektivno buđenje i pojačavaju našu svest. Mlad Mesec, takođe, ima sposobnost poboljšanja naše intuicije, pa ćemo se verovatno osećati povezanima sa "višim svetovima".

Ako hoćete da započnete duhovni rad na sebi, znajte da će ovaj mlad Mesec dodatno pojačati tu želju. Ukoliko ste do sada ignorisali intuiciju, ovaj Mesec će vam ponuditi podsticaj koji vam je možda potreban da malo bolje oslušnete svoj "unutrašnji glas".

Iskoristite ove dobre astrološke aspekete za pozitivan odnos prema životu i postavlajnje novih ciljeva koji vam mogu promeniti život na bolje, savetuju astrolozi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA