≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2022: Ribama sve ide od ruke, Rakovima se javlja osoba iz prošlosti

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za april

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Mesečni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja meseca. Budite spremni za nove izazove.

Ovog meseca imaćemo nekoliko aspekata koji će uticati na naše živote. April će obeležiti već prvi dan tog meseca, kada će mlad mesec biti u znaku Ovna. Zatim Venera ulazi u znak svoje egzistencije u znaku Riba i posle toga i Mars prelazi u znak Riba. A 17. aprila pun mesec u znak Vage.

Ipak, poslednju reč će mnogima dati pomračenje Sunca 30. aprila, u znaku Bika.

Ovaj april će pokrenuti naše emocije, intuiciju i promene kada su finansije u pitanju. Dinamičnih i kreativnih 30 dana je pred nama, u znaku promena koje će vodeni i zemljani znaci najviše osetiti.

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

LJUBAV: Slobodnima mogući ulazak u tajnu vezu, a zauzetima savetujem blagi oprez od konflikata sa voljenom osobom. Pokušajte biti smireni i sve će biti kako treba.

ZDRAVLJE: Više odmarajte, moguć pad energije i imuniteta. Prisutna nervoza koju ćete prevazići. Javiće se želja da se na trenutak osamite.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Važne vesti, putovanja i kretanja. Ostvarenje poslovnih planova kroz prijatelje. Povišice, uspeh. Nove ideje su moguće. Nije najbolji period za započinjanje novog posla.

LJUBAV: Slobodnima je druga polovina meseca idealna za upoznavanje nekog zanimljivog preko prijatelja ili će im neki prijatelj pokazati emocije koje je skrivao. Zauzetima lepi aspekti za uživanje sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dosta nervoze, radite sve što vam prija. Blagi oprez na alergije, grlo i respiratorni sistem.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Veoma bitan period na poslovnom planu. Promene su naglašene nabolje. Oprez kada je komunikacija sa kolegama u pitanju. Mogućnost za preopterećenja i više posla u ovom periodu.

LJUBAV: Lep mesec za kontakte, druženje i upoznavanje nekoga u vezi sa poslom. Možda upoznate potencijalnog partnera preko društvenih mreža, jednostavno, uživaćete u dobroj komunikaciji. Zauzetima sledilep period za planiranje zajedničkog odmora ili odlaska na neko putovanje.

ZDRAVLJE: Oprez od blagih upala i manjka energije, kao i pojačane nervoze. Oslabljena cirkulacija je moguća.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Uspeh i napredak u karijeri, uz dodatnu edukaciju. Budite oprezni u komunikaciji i u partnerskim poslovima. Druga polovina meseca vam donosi prosperitet i dobre finansije.

LJUBAV: Mogućnost pojave nekoga iz prošlosti. Takođe, glas od nekoga ko ne živi blizu vas. Zauzetima predstoje lepi dani. Planiranje porodice ili razmišljanja o proširenju porodice.

ZDRAVLJE: Dobro, blagi oprez od oticanja donjih ekstremiteta. Oslobodite organizam od toksina.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Za sve koji posluju sa inostranstvom na bilo koji način ovo je dobar period. Važni preokreti na poslovnom planu. Oprez u odnosu sa autoritetima. Mnogima sledi mogućnost zapošljavanja i ponuda za posao. Biće stresa, ali izbegavajte sukobe.

LJUBAV: Slobodnim pripadnicima ovog znaka moguć ulazak u ozbiljnu vezu krajem meseca. Zauzetima slede proširenje porodice i lepi emotivni odnosi.

ZDRAVLJE: Oprez kada je kardiovaskularni sistem u pitanju, ali  i hormoni. Mogući problemi sa pritiskom.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Odličan period za započinjanje novih parnerskih dogovora. Nove ideje, naglašena kreativnost. Saradnje sa strancima moguće i uspešne. Napredak, mnogima sledi nova bolja pozicija uz pomoć prijatelja.

LJUBAV: Divan period za ulazak u novu vezu. Plenićete harizmom. Slobodnima je nova veza na pomolu. Zauzeti bi trebalo da porade na komunikaciji sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Osetljiv koštani sistem. Oprez od povreda. Obratite pažnju na cirkulaciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA