≫ 

Sedmica pred nama puna je izazova: Očekuju nas važne prekretnice i nestabilni emotivni odnosi

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Ovu sedmicu će najviše obeležiti nove informacije, propisi i dogovori. Merkur će biti najaktivnija planeta, što će najviše uticati na osobe koje su u znaku ili podznaku Blizanci ili Device.

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca u znaku Bika, što će najviše da utiče na finansije i ekonomsku situaciju. Da situacija nije stabilna u ovoj oblasti pokazuju izazovni aspekti prema Marsu i Saturnu. Možete lako osećati prepreke, strah i blokadu vaših akcija u ostvarivanju stabilne novčane situacije. To će izazvati i bes i ljutnju, pa lako upadate u konflikt sa osobama koje vas sputavaju i izvlače iz vaše zone komfora. Ipak, imamo i dva povoljna aspekta koji ukazuju na mogućnost ekspanzije i prosperiteta. Sreća i obilje dolaze iz polja obrazovanja, usavršavanja, saradnje sa inostranstvom i strancima, kroz daleka putovanja, veru i religiju.

Utorak donosi važne prekretnice kroz važne zvanične institucije i pozicije. Imamo aspekt konjukcije Marsa i Saturna u znaku Vodolije, što lako može doneti promene kroz kolektiv i društvo, bilo kroz promene čelnih osoba, bilo kroz štrajkove. Ovaj dan iskoristite da pokrenete svoje dugoročne životne planove. Svaka pasivnost vodi u nezadovoljstvo i frustracije. Nestabilni emotivni i bračni odnosi. Venera je na poslednjem stepenu Vodolije, pa ukoliko niste ništa preduzeli na tom polju, ovog dana možete okončati neki odnos i zahtevati oslobođenje od restriktivnih odnosa. Možete osećati nezadovoljstvo da nešto što činite za druge biva uzvraćeno nezahvalnošću. Venera ulazi u znak Riba ovog dana, to je znak njene egzaltacije. U naredne četiri nedelje doneće zaljubljivanje, najčešće veze koje počinju tajno iz nekog razloga, sa izvesnom distancom ili daljinom koja razdvaja.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Sreda donosi mnoštvo informacija i spoznaja. Ovaj dan rezervišite za bitne dogovore, pregovore, kao i donošenje odluka i potpisivanje ugovora. Dan nosi stabilnost i ravnotežu, kao da ste usklađeni na svim nivoima i lagano idete u realizaciju svojih planova. Odličan je dan za planiranje ili početak putovanja, kao i za učenje, razmenu informacija i znanja. Dan garantuje dosta kretanja, mentalne stimulacije, ali i lakoću i površnost. Odvojte vreme za igru i zabavu, sa prijateljima ili sa decom.

U četvrtak imamo aspekt između Merkura i Saturna, što donosi konkretizaciju i važne odluke koje je dobro sprovesti. Ovaj aspekt donosi težinu i ozbiljnost, kao i preuzimanje odgovornosti. Nešto što ste dugo čekali može da se realizuje ovog dana. Smetnju može napraviti samo nedostatak fokusa i pažnje kao i paralelne aktivnosti koje će zahtevati od vas koncentraciju. Ukoliko se ponašate nonšalantno ili bezbrižno, ovaj dan vam može biti veoma naporan. Transformišute ljutnju u bliskost. U večernjim časovima aktiviraju se bliskost i ljubav u odnosima.

Tokom petka Mesec prolazi znakom Raka, što će doneti akcenat na polje porodice, nekretnine ili privatnog biznisa. Možete imati pozitivne promene u tim oblastima. Ono što vas pokreće ovog dana jesu emocije, pa od stabilnosti unutar bliskih odnosa ili porodice zavisi i vaš uspeh i postignuće. Budite veoma aktivni ovog dana. Dobro je baviti se sadnjom, početkom gradnje ili pokretanjem privatnog biznisa. Iznenadite nekoga poklonom.

Foto: Pixabay

U subotu može isplivati vaša ranjivost i da preosetljivo reagujete na sitnice. To će rezultirati povlačenjem u sebe i povređenim emocijama. Boravite više u kući ili prirodi. Organizujete porodična okupljanja ili pozivate bliske prijatelje u svoj dom. I dalje su aktuelne teme porodica, deca, zemljište i nekretnine.

Nedelju završavamo izazovnim aspektom između Merkura i Plutona. Tu su i izazovni aspekti Meseca prema Merkuru i Plutonu, pa očekujte kvarove uređaja, automobila, komunikacije ili neke važne situacije koje mogu da odu u neželjenom pravcu. Neke informacije ili vesti vas mogu uznemiriti. Možete biti opterećeni nekim crnim, opsesivnim mislima. Komunikacija sa jednom osobom može biti veoma intenzivna i izazovna. Ukoliko budete nametali svoju ličnost i ego lako ćete ulaziti u nesporazume i konflikte. Ako pokušavate da iznesete i ispoljite svoje emocije drugoj osobi, to učinite lako i bez potrebe da ih druga osoba prihvati.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA