Stiže aspekt koji donosi sudbinske promene: Ribe menjaju život, a ova 2 znaka čeka blagostanje

Konjukcija Jupitera i Neptuna u Ribama razotkriće mnoge stvari, posebno one koje su dugo bile skrivane

  • 4
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Od 5. do 20. aprila na nebu će se odigrati zanimljiv tranzit - Jupiter konjukcija Neptun u znaku Riba, najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Poslednji put ovaj tranzit bio je u znaku Riba u martu 1856. godine. To je godina u kojoj su se izdešavali događaji koji su promenili istorijske tokove.

Jupiter je po svojoj prirodi vatrena planeta, dok je Neptun njegova sušta suprotnost - voda. Jupiteru se pridodaju epiteti velikog benefika, dok Neptunu velikog malefika. Kada dođe do spoja dva nebeska tela, posledice nikad nemaju ni previše pozitivnog, ali ni previše negativnog dejstva. Zapravo, obe planete vladaju znakom Riba koje su simbol religije, vere, nade i optimizma. Znak Riba prikazaje dve ribe, jedna suprotna drugoj, ali u istoj vodi, tako funkcionišu i Neptun i Jupiter - dve razlike u istoj vodi.

Konjukcija Jupitera i Neptuna će razotkriti mnoge stvari, posebno one koje su dugo bile skrivane. Sve laži, obmane, prevare, spekulacije i tajne radnje će sada konačno biti raskrinkane. Neptun kao mutna voda će biti razbistrena Jupiterovim uticajem u ovom znaku, pa sve sada izlazi na videlo.

Ova konjukcija će napraviti veliki početak u medicini, mnogo noviteta će biti pronađeno, a brojni eksperimenti za dobrobit čovečanstva sada će ugledati svetlost dana i zaživeti. Ribe simbolizuju žrtve, pa će nestanci ljudi, kao i svi oni koji si bili žrtva nekog ili nečega biti razotkriveni. Takođe, pod ovim uticajem biće otkrivena nova mesta bogata naftom. Takođe, tranzit najavljuje i mogućnost otkrivanja temelja starih srušenih crkava i manastira, baš kao i lekovitih izvora i  mesta na kojim će se dešavati čuda.

Usled negativnih svojstava ovog tranzita, postoji mogućnost da naglo poraste broj psihički obolelih ljudi, da konzumacija opijata bude pojačana, a i sekte će delovati jače. Takođe, može doći do malverzacija, lažnih događaja i tajnih radnji.

Ipak, negativni efekat će biti znatno umanjen, jer će preovladati pozitivna dejstva ovog aspekta. Ova konjukcija praviće aspekt sekstila sa Severnim Mesečevim čvorom u Biku i aspekt trigona sa Južnim Mesečevim čvorom u znaku Škorpije i širem sekstilu sa Plutonom u Jarcu, gde se nagoveštavaju sudbinske pozitivne promene.

OVAN

Vama će ovaj tranzit doneti jednu vrstu duhovnosti, čišćenja od svega lošeg što vas je poslednjih godina pratilo. Pogledaće vas sreća i uspeh, i otvoriće vam se nova vrata, a ona loša će konačno biti zatvorena. Ovo je odličan period da posetite duhovna mesta, kao i da počnete da se bavite sportom - plivanjem i/ili jogom.

BIK

Vama ovaj tranzit sada može ispuniti želju koju dugo želite. Ovo je period u kom se čuda i te kako dešavaju, pa se potrudite oko vaših želja - izdvojte jednu koju istinski želite, fokusirajte se na nju i zasigurno će vam se ostvariti u ovoj godini. Upoznavaćete nove ljude, sa mnogima ćete započeti prijateljstva koja će vas pratiti kroz život. Odličan period za humanitarne poslove.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

BLIZANCI

Od 5. do 20. aprila vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom. Ako ste imali poteškoća oko posla, one sada prestaju i otvaraju vam se vrata uspeha. Ovo je i period priznanja, nagrada, kao i finsijskih dobitaka kroz posao kojim se bavite, pogotovo ako ste umetnik. Moguće je dobijanje posla, naklonost nadređenih, ali je isto tako moguć i "pad" i razotkrivanje loših radnji, malverzacija, mutnih i nezakonitih radnji.

RAK

Kod vas je ovo period nebeske zaštite. Čeka vas ostvarivanje uspeha na svim poljima. Idealno je vreme za studiranje, za učenje jezika. Ako odlučite da idete u inostranstvo, pratiće vas sreća. Svi dogovori, poslovanja sa inostranstvom su jako plodonosni. Period je dobar i da posetite crkve i manastire.

LAV

Vama ovaj period može doneti razrešenje mnogih finansijskih problema u vezi sa kreditima, pozajmicama, kao i nasledstvom. Aspektovana je takođe i mogućnost razotkrivanja brojnih maverzacija i prevara u vezi sa finansijskim poslovanjem. Možda će vam neko ponuditi veliki novac za neke usluge, pa se čuvajte mita i korupcije.

Od 5. do 20. aprila je i period velikih strasti, ali i ulazaka u zabranjene veze, pa budite oprezniji.

DEVICA

Postoji mogućnost upoznavanja sudbinskog partnera ako ste sami. Svi javni poslovi sada mogu doživeti veliki uspeh. Ako se bavite zanimanjima u vezi sa umetnošću i sportom ili bilo kojim javnim poslom, pratiće vas sreća. Ukoliko vodite neke sudske sporove, oni mogu biti okončani u vašu korist. Povoljan je period za sklapanje većih poslovnih partnerstava, pogotovo sa inostranstvom ili sa strancima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA