≫ 

4 horoskopska znaka koji su majstori flerta: Oni zavode svakim gestom

Njihovom šarmu je nemoguće odoleti

  • 5
foto Pixabay foto Pixabay

Astrologija kaže da su nas zvezde predodredile za mnoge stvari, pa tako i za zavođenje i flert. Ali, nema svako taj talenat. Dok postoje znaci Zodijaka kojima je flertovanje potpuna nepoznanica poput Jarcu, Ribama i Ovnu, postoje i oni koji to rade majstorski. 

Kako astrolozi tvrde, četiri horoskopska znaka pravi su kraljevi flerta.

1. Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su pravi šarmeri, koji plene harizmom. Pričljivi su i uvek skoro prijateljski nastrojeni, a u stvari,  iza svega toga krije se flert. To je njihov način zavođenja.

Oni su toliko zabavni da će zagolicati maštu skoro svakoga na koga se usmere i posle kratkog vremena, možda ćete želeti da im poklonite sve vreme ovog sveta. Blizanci su majstori flerta, a oni koji sa njima imaju iskustva kažu da se na njihove "čari" lako pada. To je razlog zašto su Blizanci uvek popularni kod suprotnog pola.

2. Rak

Iako Rakovi ne pokazuju emocije, oni su veoma sentimentalni. Imaju puno razumevanja za druge i posvećuju mnogo pažnje suprotnom polu. Možete im reći sve o svojim tajnama i problemima.

Ta poverljivost i sentimentalnost su njihov način zavođenja. Sa Rakovima ćete uvek imati utisak da su vam potpuno predani i posvećeni.

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

3. Lav

Lavovi su veoma samouvereni i tako šarmantni da jednostavno ne možete da im odolite. Oni su popularni, nikada vam neće biti dosadno kada ste sa njima. Ako odaberu da baš vama posvete svoju pažnju i vreme, osetićete se posebno.

Ukoliko želite da budeti viđeni i u centru zbivanja, samo se pojavite u njihovom društvu. Lav zna sve popularne ljude u gradu, strastven je i voli da osvaja.

4. Škorpija

Mističnost i atraktivnost Škorpija čini da sa njima uvek imate utisak da ne znate na čemu ste, a njihov ispitivački i prodoran pogled čini da se osetite kao da se ceo svet vrti oko vas.

Škorpije su atraktivne i prvilače pažnju; kad uđu u neku prostoriju, sve oči su uprte u njih. Njihova zagonetnost je ono što najviše privlači druge. Takođe, Škorpije su šarmantne i vole strastvene odnose, a ujedno nepogrešivo znaju kako da probude interesovanja drugih za sebe.

Video: Ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka. Sve praštaju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA