≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. APRIL: Jarčevima je potreban mir, Device nervozne zbog posla

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pokušavate nekom na lep način da date do znanja da vam se ne meša u posao, ali ova osoba ne reaguje. Bićete odlučnijii nego inače i nećete dozvoliti da vam iko kvari planove. Osećate se sigurno pored voljene osobe i to vam prija.

BIK

Stvari izgledaju lošije nego što zaista jesu. Pomalo subjektivno gledate na neke situacije. Ako smatrate da ste doživeli neuspeh, probajte da analizirate gde je bila vaša greška. Nepotrebno provocirate voljenu osobu flertovanjem.

BLIZANCI

Danas su mogući nesporazumi i tenzije na poslu. Svi ste na ivici živaca. Povremeno će sa nekim kolegama baš biti teško izaći na kraj. Ovo će vas dosta iscrpeti, pa nećete biti najbolje volje ni u kontaktu sa voljenom osobom.

Zodijak, astrologija, horoskop Foto:Pixabay

RAK

Prati vas dobro raspoloženje, iako vam baš i ne cvetaju ruže u poslovnom segmentu. Ipak ćete uspeti dosta obaveza da privedete kraju. Dolazite u kontakt sa novim i zanimljivim ljudima. Sa emotivnim partnerom napeto.

LAV

Prebukiranost i nervoza od ranih jutarnjih sati. Sve je ovo posledica sitnih, ali iritantnih problema koji se gomilaju. Možete primetiti da se kroz naoko normalnu komunikaciju sa partnerom i te kako provlači njegova ljubomora.

DEVICA

Smeta vam što je neko drugi pokupio zasluge za ono što ste vi uradili. Bićete nervozni i pitanje je da li ćete moći da se obuzdate i da ne kažete ono što mislite. Neraspoloženje ćete preneti i u odnos sa emotivnim partnerom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA