≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Ovnove očekuje povoljan period, Jarčevima se vraća osoba iz prošlosti

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za maj

  • 3
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Mesečni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja meseca. Budite spremni za nove izazove.

Ovaj mesec će obeležiti par bitnih aspekata. Venera, planeta ljubavi, lepote, blagostanja, ulazi znak Ovna 3. maja. Povoljno će uticati na znak Ovna i Strelca. Zatim 11. maja Jupiter, planeta prosperiteta i svega što donosi širenje više svesti, novca i putovanja, ulazi u znak Ovna. U toku meseca maja praviće blažu konjukciju, koja će sve dobro kod mnogih podržati i ublažiti loše. Blagi oprez 9. maja, kada Merkur kreće retrogradnim hodom.

Mnogima savet: ne potpisujte i ne dogovarajte bitne stvari u životu. Obratite pažnju u saobraćaju, kao i u komunikaciji. Zatim 16. maja imamo pomračenje meseca u Škorpiji. Tada budite posebno oprezni. Izbegavajte rasprave, sukobe i pokušajte biti smireni.

Ovan

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Konačno možete odahnuti nakon dosta turbulentnog perioda. Prosperitet, uspeh i zadovoljstvo je pred vama. Samo budite strpljivi. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom. Rešićete mnogo toga što vas je opterećivalo.

LJUBAV: Mnogima dolazi srećan period na ovom polju. Moguća stabilizacija veza, ili ulazak u brak. Proširenje porodice. Ali sve što je bilo nestabilno, odbacite i sreća vam se smeši.

ZDRAVLJE: Moguća prisutna nervoza, problemi sa zglobovima i koštanim sistemom još jedan period vas mogu opterećivati.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Može doći do bitnih promena. Iznenadnih događaja. Promene na polju karijere i ako vi to ne želite. Obratite pažnju na povećane troškove i generalno na finansije. Mnoge stvari će se rešiti u ovom mesecu.

LJUBAV: Sve što nije bilo kvalitetno sada odbacite. Promene se dešavaju u ovom mesecu. Tako da do kraja meseca ili tačnije u drugoj polovini meseca očekujte stabilizaciju na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza, više odmarajte i budite u prirodi.

Blizanci

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Budite oprezni sa novcem i ulaganjima. Druga polovina meseca može vam doneti blagu uznemirenost i dekocentrisanost. Nije vreme za započinjanje novog posla. Oprez od izgovorene reči, i sukoba.

LJUBAV: Mnogi će ući u paralelne veze. Mnogi ce sumnjati u svoje partnere. Situacija se popravlja krajem meseca i bićete emotivno ispunjeni. Nova poznastava i lepe emotivne poruke i reči će vas učiniti srećnim.

ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet. Obratite pažnju na hormonalni status. Druga polovina meseca vam vraća energiju.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Bićete pomalo napeti na ovom polju. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Nije vreme za bitne promene na ovom polju.

LJUBAV: Izbegavajte prevelika očekivanja. U prvoj polovini meseca moguće nezadovoljstvo na ovom polju. Druga polovina meseca može doneti neku lepu emociju sa osobom iz vašeg okruženja. I stabilnost svima koji su u braku ili vezi.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu. Moguće je prolazna napetost. Više odmarajte.

Lav

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Prisutno je nezadovoljstvo. Moguće brige i prolazni stres. Druga polovina meseca vam donosi stabilnost i bolje finansije.

LJUBAV: Ljubav vam je naklonjena u ovom mesecu. Moguća pojava vama bitne osobe iz prošlosti, ili kroz druženje. A nekima i neko u vezi sa karijerom. Zauzeti, sledi proširenje porodice ili planiranje zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem. Izbegavajte stres i više se krećite.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Oprez u svakom vidu partnerskih odnosa. Budite strpljivi u komunikaciji sa kolegama. Ništa ne menjate i ne ulazite u rizik.

LJUBAV: Bićete harizmatični i zavodljivi. Mogućnost ulaska u tajne i paralelne veze. Budite strpljivi i ne izazivajte sumnje kod vaših partnera.

ZDRAVLJE: Prisutna napetost, malaksalost, umor. Više se odmarajte i vreme provodite u prirodi. Radite sve što vam prija i vraća energiju.

Video: Šta će nam doneti Lovčev mesec u Vagi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    29. april 2022 | 19:09

    Veliki pozdrav za Alexsandru iz Kanade 😃

  • Jarica Mina

    29. april 2022 | 19:04

    Nadam se da si ti Biče moj i da ćemo se sresti tamo gde smo se i zavoleli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA