≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ: Jarac dobija novac, Bikovi uživaju sa voljenom osobom

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Zodijak, priorda Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima. Samo polako, sve funkcioniše, pa uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK

Dosta toga vam ide naruku, pa čak i ako bude promena ili nepredviđenih situacija, uspećete da to "ispeglate" na vreme. Dobre ideje što se privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI

Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati. Prilike će se otvoriti neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno - dan za provod i izlazak.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.

LAV

Dobri dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima, mada mogu ići uz nešto malo veću vašu nervozu. Savršeni momenti u emotivnim vezama, a pojedini Lavovi se lako mogu upustiti i u neobaveznu, ali vrlo inspirativnu avanturu.

DEVICA

Shvatate da ste se džabe nervirali zbog nečega što nije vaša greška ili propust. Bitno je da su stvari izašle na videlo i da ste zadovoljni. Mogućnost većih troškova. Iako emotivni partner deluje raspoloženo, imate osećaj da ga neke stvari muče.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA