NEDELJNI HOROSKOP: Bik u ljubavnom iskušenju, Devica briljira na poslu, Jarac flertuje

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ovu nedelju će obeležiti Merkur - planeta razuma, komunikacije i analitičnosti. Ona iz svog sedišta, iz znaka Blizanaca, kreće retrogradnim hodom 10. maja. Blizance i Device čeka puno pozitivnih dešavanja, ali i mogućnost da završe nešto davno planirano. Bikovi, samo ostanite smireni i strpljivi na mnogim poljima.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ove nedelje postoji mogućnost da realizujete ili obavite bitan razgovor, koji će biti povoljan  za vas. Zaposleni, oprez u komunikaciji sa kolegama i manje nervoze.

Ljubav: Slobodnima mogućnost poćetka zanimljive veze. Samo strpljenja. Zauzeti, uživajte u provedenim trenucima sa voljenom osobom. Budite smireni i recite sve što vam smeta u odnosu.

Zdravlje: Bićete pomalo napeti. Više odmarajte. Mogućnost nesanica.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Sada je vreme kada treba da budete smireni i strpljivi. Uskoro vam predstoji realizacija planova. Zaposleni, promene na ovom polju. Šta god da se dešava, promene će vremenom ići vama u prilog.

Ljubav: Slobodni imaju mogućnost ulaska u neke avanture ili pojavu nekoga iz prošlosti. Zauzeti, želja za flertom ili mogućnost ulaska u tajne veze. Ipak ostanite stabilni i verni, podelite romantične trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi. Opuštajte se. Moguća pojačana nervoza. Budite smireni.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Vreme je da sve što ste dugo planirali polako realizujete. Ne ulazite u nove projekte. Dobro razmislite pre nego što se odlučite na bilo kakve promene na ovom polju.

Ljubav: Dosta poznanstava, komunikacije i flerta. Nije vreme za započinjanje nove veze. Zauzeti, provodićete lepo vreme sa voljenom osobom. Lepa komunikacija i druženja će osvežiti vaš odnos.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa koštanim sistemom. Prisutan blagi umor. Posetite stomatologa.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Ne ulazite u sukobe i ne dozvolite da vas neko iznervira. Budite smireni u komunikaciji sa kolegama. Nije vreme za započinjanje novog posla.

Ljubav: Mogućnost da vam neko privuče pažnju. Osobu možete doživeti kao autoritet ili vama bitnu. Polako sa bitnim odlukama. Sve se može svesti na flert. Zauzeti, dosta strasti, ali i izbegavajte sukobe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na vensku cirkulaciju. Problemi sa bolovima u nogama. Odmarajte što više.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Nije vreme za započinjanje novog posla, ali je odličan period da i vi mnoge stvari realizujete. Potražite pomoć prijatelja i uspeh je tu. Zaposleni, manje nervoze, stvari idu ka dobrom.

Ljubav: Moguća pojave osobe vezane za inostranstvo ili osobe iz prošlosti koja ne živi daleko od vas. Zauzeti, planiranje puta sa voljenom osobom. Iskoristite ovaj period.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa donjim delom stomaka. Više odmarajte.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Odličan period na ovom polju. Bićete zadovoljni, vreme je da realizujete mnoge planove. Samo ostanite smireni i uspeh je tu. Zaposlenima iznenadne promene nabolje.

Ljubav: Bićete strastveni i zavodljivi. Moguć ulazak u neku zanimljivu avanturu. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Više smirenosti i pozitivne energije usmerite ka partneru.

Zdravlje: Više se krećite i posvetite se fizičkoj aktivnosti. Prolazni problemi sa cirkulacijom.

Video: Idealno mesto za vođenje ljubavi prema horoskopskom znaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA