Bikovima i Ribama tajna ljubav pomutiće razum, Jarčevi rešavaju poslovne probleme

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period 9. do 15. maja 2022. godine

  • 0
Devojka, žena, bluza, moda Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi? Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Jaka i teška hrana može vam donositi probleme sa varenjem. Ulazak Jupitera u vaš znak delovaće dvojako – kod nekih od vas probudiće apetite, a kod drugih će pojačati fizičku aktivnost.

Ljubav

Na prvi pogled, slobodnim Ovnovima se smeši udvaranje, flert, nešto što najviše liči na avanturu ili čak ulazak u tajni odnos. No, s obzirom na to kakva je energija sada prisutna kod vas, moguće je da se prilično zanesete, zagrejete, zaljubite brzo i preko svakih očekivanja. Neke od priča započetih u ovom periodu nestaće brzo, kao san, ali biće i onih koje mogu postati trajne i vredne.

Zauzeti bi trebalo da se više potrude oko komunikacije sa partnerom, vaša ponašanja mogu izazvati sumnju kod voljene osobe. Naravno, ima i onih Ovnova koji od partnera sakrivaju zaljubljenost i odnos sa drugom osobom.

Posao

Merkur u utorak kreće retrogradnim hodom u vašem polju komunikacije, dogovora, susreta, pregovora. S obzirom na njegovo sporo kretanje u ovoj nedelji izvesno je da će postojati zastoji, teškoće sa papirološkim pitanjima i dokumentacijom, generalno gledano – otežanje i sporost u svemu što budete pokušavali da realizujete i pokrenete. Bilo koji tip pregovora da pokrećete sada – budite obazrivi, jer vam je mnogo toga nepoznato ili sakriveno. Ne žurite sa odlukama. Novac – porast troškova i dalje postoji.

Zdravlje

Glavobolje, meteoropatske tegobe, problemi sa spavanjem.

BIK

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Više ribe i zelenog lisnatog povrća, manje mesa i mesnih prerađevina. Možete pojačati unos mlečnih proizvoda, ali onih sa smanjenim procentom masti – mladi sir, kiselo mleko, jogurt.

Ljubav

I pripadnicima vašeg znaka koji su slobodni ovaj period može probuditi ljubavni život. Prisutne su jake strasti, osećanja su se uzburkala i samo vas korak deli od ulaska u priču koja je ispunjena željama, zanesenošću..., ali koja vrlo lako može biti tajna ili sa osobom koja nešto sakriva od vas. Ljubavne želje su velike i nekima će se ostvariti, ali nekima će to ostvarenje stalno izmicati iz ruku.

Zauzeti – i dalje vam okolnosti i dešavanja oko vas ne idu naruku i ne daju vam mir u partnerskom odnosu. Neka stara pitanja ponovo će izaći na dnevni red, a mogu se pokrenuti i priče o vernosti i iskrenost.

Posao

Saturn na vrhu vašeg neba, u polju karijere i pozicije i dalje će vedriti i oblačiti kada je sve ono što se vezuje za posao i odnose sa nadređenima u pitanju. Pod velikim ste pritiskom odgovornosti – ispunjavate sve ono što se očekuje od vas, čak i preko toga, ali ne bih rekla da ste dovoljno finansijski vrednovani za ono što dajete. Nekima od vas otvoriće se baš ove sedmice izuzetna poslovna prilika; i pored toga što izgleda više nego dobro, savet bi bio da dobro proanalizirate ovu ponudu.

Zdravlje

Umor. Stariji Bikovi – hronične tegobe.

BLIZANCI

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Bilo bi dobro da izbegnete situacije u kojima vam raspoloženje diktira način ishrane. Ovo je za vas osetljiva nedelja i uticaće na vašu stabilnost. Trudite se da se hranite zdravo i da ne preskačete obroke.

Ljubav

Ulazak Jupitera, planete koja vlada vašim partnerstvima u vama srodni i podržavajući znak Ovna ići će vam naruku po mnogim pitanjima, pa i onim vezanim za partnerske odnose. Slobodnima će doneti više prilika, pojačati i obogatiti društveni život.

Oni koji su zauzeti bolje će se razumeti sa partnerom i lakše usklađivati. No, ono što vam je sada mali problem je stacionarnost i retrogradno kretanje vašeg vladara. U prevodu – malo ćete biti usporeniji, dogovori sa partnerom će se sprovesti ali tek iz ponovljenih pokušaja, a možete i nešto sitno zabrljati u pokušajima da osvojite osobu koju želite.

Posao

Naredne dve nedelje mogu doneti komplikacije u vaš poslovni život. Može biti zastoja ili odlaganja dogovorenog, možete biti uskraćeni za informacije koje su vam bitne, možete biti u kontaktu sa ljudima koji gledaju neki svoj interes i pokušavaju da vam prodaju svoje priče.... Neki od vas bi mogli imati i potencijalne probleme sa inspekcijama ili u komunikaciji sa nadređenima. Iako je vaša energija nešto sporija i nećete uvek odreagovati na prvu loptu, ipak imate pozitivna razrešenja i ishode.

Zdravlje

Iscrpljenost, umor, nešto slabiji imunitet.

RAK

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Više obratite pažnju na ishranu, jer postoji osetljivost probavnog sistema. Treba izbegavati namirnice za koje znate da su teške za varenje i bazirati obroke na povrću, voću, mladom siru, ribi i grilovanom mesu.

Ljubav

Mars, planeta koja vlada vašim ljubavima i uživanjima u dobrom je aspektu na vaš znak, u emotivnim Ribama, ali isto tako u Neptunovoj magli. Ovo i kod zauzetih i kod slobodnih Rakova može doneti platonska zaljubljivanja, tajne priče, maštarije i snove, može doneti iluzije, odnose sa osobama koje mnogo toga kriju od vas, može doneti velika očekivanja i nade. Saturn, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima s druge strane donosi suvu i oporu realnost, zakočenost. "Šetaćete" od slatkih snova do škrte na darovima jave. Takva će biti i vaša partnerstva – gorka i slatka istovremeno.

Posao

Jupiter će u utorak ušetati u vaše polje karijere i tu će se ustoličiti sve do kraja oktobra. Jer, došlo je vreme da vas prodrma, probudi i da vas natera na akciju, da pokrene vašu ambiciju i želju za dokazivanjima. Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura u ovoj će vas nedelji pomalo kočiti u svakom dogovoru, po svim papirološkim pitanjima, u svakoj ideji ili planu. Neka, možda je i bolje da sve detaljnije razradite pre nego što počnete da primenjujete. Novac – stisnuto, oprezno, odgovorno.

Zdravlje

Problemi sa grlom, alergijama, sinusima.

LAV

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Jedite češće, ali neka obroci budu lagani, sa više biljnih vlakana i žitarica, a manje mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda. Voće možete uzimati u neograničenim količinama.

Ljubav

U ovoj nedelji i Jupiter prelazi u znak Ovna gde se već nalazi vatrena Venera. I za slobodne i za zauzete Lavove ide topli talas pozitivne energije, da vas podigne i donese vam adrenalin, želju za radošću, uzbuđenjima, životom, ljubavlju i strašću.

Slobodni Lavovi će više uspeti da izvuku iz ovih tranzita, pogotovo oni koji nisu opterećeni prošlošću i koji žele nova dešavanja i nove ljude u svom životu.

Što se zauzetih tiče, odnos sa voljenom osobom će biti šarenolik – biće tu i nervoze i težine i opterećenja, ali će biti i više prostora za opušteniju, uživanje i malo vruće ljubavi.

Posao

Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura usporiće vas i doneti komplikacije, pojačati nivo tenzije u poslovnom okruženju i kontaktu sa saradnicima, a uticaće i na stanje vaših finansija kroz manjak ili kašnjenje priliva. Sve ostalo će u manjoj ili većoj meri ići svojim tokom, osim što će se sve ono što se vezuje za poslove sa inostranstvom, strancima ili državnim i javnim ustanovama pojačati i aktivirati. Dok se neke situacije ne pokrenu na pravi način, budite strpljivi i ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, slabiji imunitet. Stariji – hronične tegobe.

DEVICA

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Hrana

Obroci koji su zasnovani na povrću, bilo grilovanom, barenom ili kroz salate bio bi pun pogodak za vas ove sedmice. Možete ubaciti i malo mesa ili ribe, integralnog pirinča i eventualno mladog sira.

Ljubav

Vladar vašeg znaka Merkur u ovoj nedelji stoji i u vrlo sporom je retrogradnom hodu, što će lično vama doneti da se trudite u komunikaciji sa voljenom osobom, ali kao da nikako ne postižete pravi rezultat. U partnerskom polju konjukcija Marsa i Neptuna čini voljenu osobu ili previše zamišljenom, previše ćutljivom, tajanstvenom ili u nekom svom svetu. Vaše energije se ne poklapaju ali opet ste vas dvoje tu, jedno za drugo. Da otkrijete zajednički jezik i razumevanje.

Slobodne Device - postoji osoba koja bi vam se lako mogla podvući pod kožu i jako vas zaintrigirati, neko ko vam isključuje mozak i uključuje strasti.

Posao

Merkur je retrogradan i usporen u polju koje se vezuje za vašu karijeru i poslovna dostignuća. Usporiće malo vaše planove, doneti potrebu da se vratite „korak unazad“ i preispitate svoje dosadašnje poteze ili će se možda manifestovati na taj način što jednostavno nećete biti baš voljni i puni elana za posao, jer će vas obaveze i saradnici umarati. Ne potencirajte ni na čemu, ne donosite važne odluke i pustite neka sada vlada ovaj tempo. To što je nešto sporije, ne znači automatski da je loše.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet, pojačan umor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA