4 horoskopska znaka kojima je uživanje partnera u intimnim odnosima najvažnije na svetu

Oni ne znaju za sebičnost

  • 3
horoskop zodijak astrologija Foto: Pixaabay

Kada je u pitanju zadovoljavanje intimnih potreba partnera u spavaćoj sobi, nije bitan samo vaš libido, već i koji ste znak u horoskopu, tvrde astrolozi.

Biti nesebičan u krevetu nekim pripadnicima Zodijaka nije prirodno. S druge strane, pružanje užitka partneru za neke znakove je imperativ.

Ova četiri horoskopska znaka fokusiraju se na partnerov užitak u krevetu.

1. Ovan

Ovan, jedan od tri vatrena znaka, strastven je i nestrpljiv, a svom partneru želi da pruži sve najbolje. Oni znaju šta žele i kada to žele. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera koji je isključivo posvećen tome da vam ugodi u krevetu,  ali nemojte da očekujte dugu predigru. Ako upoznate Ovna i završite sa njim u krevetu, on će vaše iskustvo učiniti nezaboravnim.

2. Bik

Bikovi će vam pružiti strastvene i nezaboravne trenutke, a misliće na sve sitinice koje su važne da se osćate kao da ste na tronu. Pod tim se misli i na najdublje čulne doživljaje. Uzmite u obzir sveće, svilenu posteljinu, mnogo grljenja i maženja. Ovaj znak je u skladu sa svim čulima i ohrabrivaće vas da se oslobodite u svakom pogledu.

U intimnim odnosima sa Bikom ćete sigurno uživati. Oni će vas dovesti do ludila, sa njima ćete provesti jedinstveno vreme koje verovatno niste iskusili ni sa kim pre.

3. Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, boginja  ljubavi, čulnosti i lepote, Vage su sjajni partneri u krevetu. Oni su romantični, privrženi i zavodljivi. Nežni su i uživaju u istraživanju tela svog partnera. Vage cene obostrano zadovoljstvo. Otvoreni su za eksperimentiranje u spavaćoj sobi i sve će pokušati barem jednom.

4. Škorpija

Spadaju u najerotičnije i najzavodljivije znakove Zodijaka. Muškarci Škorpije su emocionalni i ambiciozni, a oba ta kvaliteta unose u svoje intimno iskustvo. Takođe, imaju moć da osete potrebe partnera. Oni vrlo često duboko zarone u vašu dušu kako bi otkrili sve vaše skrivene želje, samo da bi ih ispunili zadivljujućom veštinom.

Video: Koje znakove Zodijaka je najlakše odvući u krevet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA