3 znaka Zodijaka koji će vas prevesti "žedne preko vode": Šarm im je glavni adut

Postoje neki horoskopski znaci koji su u stanju da prevare i detektor laži

  • 1
Zena, djavo, andjeo Foto: Shutterstock

Nekima su zvezde na rođenju dale šarm koji će im u životu biti od velike pomoći u mnogim situacijama. Kako astrolozi tvrde, oni će moći da lažu i manipulišu, ali i da to rade sa toliko šarma da su i u tim situacijama neodoljivi.

Harizma i zavodljivost koji su im dati na rođenju, omogućavaju im da mnoge ljude "prevedu žedne preko vode",  a da to oni i ne primete.

Kako tvrde poznavaoci zvezdanih prilika, tri horoskopska znaka su nedoljiva čak i kada se bave sitnim "prevarama" da bi stigli do cilja. 

1. Blizanci

Blizanci često ne mogu da odole iskušenju da upletu sitne laži u svoje uzbudljive priče, koje pričaju tako ubedljivo da ih slušate raširenih očiju. Oni su majstori šarma i zavođenja i znaju da nađu način kako da se dopadnu ljudima.

Pošto imaju velike intelektualne potencijale, a vole da pričaju, reči su njihove igračke, ali i glavno oružje da dobiju sve što žele. 

Ako je potrebno, Blizanci će se poslužiti sitnim lukavstvima da dođu do cilja.

2. Vaga

Za Vage bi slobodno moglo da se kaže da su kraljice šarma. Njihova prefinjenost i diplomatičnost čini ih za mnoge neodoljivim.  One deluju dvino i uglađeno i zbog toga im se mnogi dive, jer na suptilan način stignu do onoga što hoće i što im je cilj.  Ali kao što kaže izreka, "nije zlato sve što sija",  tako ni Vage nekada nisu ono za šta se izdaju.

Za razliku od Blizanaca koji su bučniji i iskreniji, Vage su tihe, ali umeju u nekim situacijama da "zloupotrebe" dobrotu i iskrene namere ljudi.

3. Škorpija

Škorpije vodi intuicija i vrlo su vešte kada je potrebno čuvati određenu tajnu od ostatka sveta. Škorpija dobro zna intuitivno da proceni koje "oružje" da koristi kod koga kako bi došla do cilja.

Njen prodoran, a misteriozan pogled učini da se osetite očarano. One su u stanju da šarmom i mističnošću koja im je urođena opiju ljude, tako da ih prate u njihovim namerama nekritički.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA