Jupiter ulazi u Ovna: Ovaj tranzit donosi nove šanse za sve znakove Zodijaka

Ova vatrena energija tranzitiranja Jupitera kroz Ovna može nadahnuti mnoge osobe pokrenuti optimizam

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos

Foto: Pixabay

Jupiter je u prvom tranzitu kroz Ovna od 10. maja i narednih pet dana doneće neverovatne mogućnosti.  Retrogradan hod počinje u Ovnu 28. jula, a kako astrolozi tvrde, ponovo će se vratiti u Ribe 28. oktobra, gde će ostati do 20. decembra ove godine.

Ova vatrena energija tranzitiranja Jupitera kroz Ovna može mnoge osobe nadahnuti i pokrenuti puno optimizma, ali i doneti veliku sreću koja ih može vinuti u oblake. Velika hrabrost i srećne okolnosti mogu vas odvesti do najvećih uspeha.

Jupiter u Ovnu daje veliki entuzijazam, pa se mnoge osobe mogu junačiti, postati borbene, strastvene, steći samopouzdanje do te mere da će imati osećaj da im niko ništa ne može i da su nepobedivi.

Kako od 24. maja ulazi i Mars u Ovna, čiji je vladar, onda se u konjunkciji sa Jupiterom stvara moćna energija i želja da se pokrene i započne nešto novo. Merkur je retrogradan, pa je bolje sačekati i dogovore i ugovore odložiti za prvu dekadu juna.

Evo šta donosi  ovaj tranzit Jupitera za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Dragi Ovnovi, došlo je vaše vreme, pa možete sve što poželite i da ostvarite. Posle 12 godina imate ponovo šansu da nešto proširite ili da svoje snove, projekte i planove sprovedete u dela.

Budite pažljivi. Ako nešto ne želite, onda se toga i rešite, jer Jupiter sve širi, bila to pozitivna ili negativna akcija ili misao.

Bitno je da isključite sva preterivanja i rizične poslove ili sumljiva ulaganje.

Bik

Dragi Bikovi, vama se ovaj tranzit Jupitera i Marsa kreće kroz 12. polje, što vam daje anđela čuvara koga vi ne vidite, a on vas čuva. Obratite pažnju na znakove pored puta, jer je to sada jako bitno u ovom periodu dok vas Jupiter štiti.

Kako ste vi zemljani znak, onda bi bilo dobro da se uskladite sa prirodom i prirodnim zakonima.

Vreme je da ojačate svoje odnose i povežete se bliže s drugim ljudima.

Blizanci

Ovaj tranzit Jupitera vama ide kroz 11. polje, što vam može dati veliku popularnost u društvenom životu. Sve vrste povezivanja i umrežavanja sa ljudima sada mogu biti vrlo korisne za naredni niz godina.

Mnogi poznanici će biti spremni da vam pomognu, što ranije niste uviđali.

Usamljeni Blizanci sada mogu da se pokrenu i upoznaju nove ljude i više se druže. Sve što radite u grupi, u timu ili sa prijateljima, doneće vam uspeh.  Sreća je sa vama.

Horoskop, astrologija, zodijak

Foto: Pixabay

Rak

Kod vas je tranzit ovog Jupitera u vašoj 10. kući, što vas može usrećiti i obasjati vaš celi život. Mnogi Rakovi sada mogu iskoristiti mnoge povoljne prilike i napredak u karijeri.

Nezaposleni mogu pronaći posao koji će im odgovarati. Sve se usklađuje, pa ako radite na nekom projektu, on vam može doneti veliku sreću i priliv novca.

Verujte su sebe i svoje snove koji se sada mogu ispuniti uz blagoslov Jupitera.

Lav

Jupitera je u vašem 9. polju duhovnosti, filozofije, putovanja, učenja, pa se sada može proširiti vaše znanje i duhovne sposobnosti. Mnogi Lavovi ća imati priliku da putuju, šire znanje ili uživaju u avanturama.

Bitno je da širite svoje znanje i spoznaje i probate neke novine. Vreme je za avanturu i pokret, zato izbegavate komfor i ograničenja, usmerite se ka izobilju. Slušajte druge ljude.

Devica

Vama Jupiter tranzitira kroz 8. polje koje vas pokreće da se organizujete za novčane transakcije, pa ako nešto prodajete ili ulažete novac, sada možete imati povoljne prilike.

Pojedine Device mogu da dobiju nasledstvo. Neke osobe mogu istraživati svoju duboku intimu i funkcionisanje svoje podsvesti i tako proširiti svoje spoznaje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA