NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovima se vraća osoba iz prošlosti, Bikovi realizuju poslovne planove

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 1
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Jupiter je u znaku Ovna, Merkur se kreće svojim retrogradnim hodom, a 16. maja imamo pomračenje meseca u znaku Škorpije. Ovi aspekti nagoveštavaju i upozoravaju na širenje dobrih, ali i manje dobrih situacija. Budite smireni i, ako je moguće, čuvajte sve što imate i što vas čini srećnim. Nije period za započinjanje novih projekata, svega što vam je bitno. Blagi oprez Škorpije Bik, Lav i Vodolije.

Ovan

Posao: Dosta ideja na ovom polju. Aktivnosti koje bi treba da držite u tajnosti. Uskoro realizacija planova. Ova nedelja vas može blokirati i imaćete osećaj pada energije. Zaposlenima uspeh na ovom polju. Mogući povećani troškovi.

Ljubav: Slobodnima mogućnost ulaska u romantičnu vezu. Zračićete šarmom i energijom. Moguća pojava osobe iz prošlosti. Zauzeti, manje impulsivnosti. Pokušajte pokazati više razumevanja voljenoj osobi.

Zdravlje: Blagi oprez na ishranu. Mogućnost gojenja. I dalje prisutan problem sa koštanim sistemom.

Bik

Posao: Realizacija planova vam se smeši. Saradnja i pomoć prijatelja može vam doneti uspeh. Prolazne poteškoće i brige zaposlenima.

Ljubav: Slobodni, nije period za ulazak u nove veze. Krajem nedelje moguće zanimljivo poznastvo. Zauzeti, više razumevanja i izbegavajte tajne veze.

Zdravlje: Problem sa prolaznim prehladama i stomakom.

Blizanci

Posao: Izbegavajte konflikte sa kolegama. Moguće da budete neodlučni na ovom polju. Vraćanje na stare obrasce i navike. Bićete zadovoljni finasijskom situacijom.

Ljubav: Dosta sreće na ovom polju. Osećaj zaljubljenosti je prisutan. Zauzeti, više emocija i strasti sa vašom voljenom osobom.

Zdravlje: Iscrpljenost i pad imuniteta. Više odmarajte.

Horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Rak

Posao: Moguće pozitivne promene na ovom polju. Moguće da budete nezadovoljni vašom finasijskom situacijom. Zaposleni, napredak i prosperitet vam predstoji.

Ljubav: Mogućnost ulaska u neku emotivnu vezu, ali dobro razmislite da kasnije ne dođe do kajanja. Zauzeti, više vremena provodite sa porodicom, i biće sve kako treba.

Zdravlje: Izbegavajte stres. Prisutna nervoza. Problemi sa cirkulacijom. Vreme provodite u prirodi.

Lav

Posao: Obratite pažnju na saradnike. Budite strpljivi i obazrivi u komunikaciji. Finasijska situacija se popravlja.

Ljubav: Moguće prolazne avanture ili želja za flertom. Zauzeti, oprez u komunikaciji, više razumevanja i takta kada je vaša voljena osoba u pitanju.

Zdravlje: Radite na regeneraciji organizma. Više se krećite. Moguća prisutna napetost.

Devica

Posao: Stabilna finasijska situacija. I dalje aktivna saradnja sa inostranstvom i mogućnost da napredujete.

Ljubav: Šarmantni ste, puni harizme. Dosta poznastava i želje za avanturama.Zauzeti, mogućnost ulaska u tajnu vezu, ali i planiranje kraćeg puta sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez na donji deo stomaka. Bešika i bubrezi mogu vam praviti prolazan problem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA