DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MAJ: Rak završava poslovne obaveze, Škorpija u vrtlogu strasti

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Ivanjdan, devojka sa cvećem u kosi Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste u raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite sve obaveze koje su vam nametnute. Rokovi su kratki, pa ćete funkcionisati kroz nervozu i žurbu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv.

BIK

Nervirate se, jer niste zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, ostaje samo da vidite da li će na kraju sve ipak ispasti uspešno. Moguće je da vam voljena osoba na nečemu zamera.

BLIZANCI

Neko vas stavlja u bezizlaznu situaciju i morate da odreagujete. Nervirate se što nikako da dobijete informacije koje su vam potrebne. Danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom ni u komunikacji, ni što se susreta tiče.

Devojka, žena, bluza, moda Foto: Shutterstock

RAK

Sa velikom energijom i elanom pristupate poslovnim obavezama i prija vam što šefovi primećuju vaš trud. U žurbi ste, ali stižete sve. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali vi trenutno imate druge prioritete.

LAV

Dan jeste pomalo naporan i stresan, ali uspevate da izađete na kraj sa nekim napetim situacijama, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Niste uspeli da dogovorite susret sa osobom koja vam je interesantna.

DEVICA

Odredite prioritete, jer bi moglo da se dogodi da se pogubite u ogromnoj količini poslovnih obaveza. Verovatno je da ćete ostatak dana odvojiti samo za sebe, svoje opuštanje i odmaranje, eventualno za susret sa prijateljima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA