≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ: Bik prevazilazi konflikte na poslu, Škorpija ima ljubavne brige

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
devojka kosa lepa horoskop Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Mnogo očekujete od jednog saradnika i nadate se da će ova osoba ispuniti obećanja koja vam je dala. Osećate veliki podstrek u emotivnom delu, žudite za susretom sa partnerom. Naglašena strast. Pojedinima je moguća i avantura.

BIK

Spremni ste da pređete preko nekih lošijih odnosa koji vladaju između vas i saradnika. Trenutno vam je najbitnije da se završi nešto što ste zajednički započeli. Danas vam je potrebno mnogo dokazivanja ljubavi od strane emotivnog partnera.

BLIZANCI

Dan uspešnih saradnji i kontakata. Takođe, imaćete dobre odnose i veliku pomoć kolega ukoliko neka situacija "zaškripi". Smatrate da emotivnom partneru pokazujete mnogo više emocija i pažnje nego on vama.

Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

RAK

Neko vam može ponuditi pomoć za rešavanje bitne situacije u poslovnom segmentu. Niste sigurni koliko je ova osoba iskrena, pa poslušajte svoju intuiciju. Maštate o susretu sa nekim ko je bio vaš emotivni partner u bliskoj prošlosti.

LAV

Niste baš u raspoloženju, ali se trudite da svakoj poslovnoj situaciji i problemu pristupite na pravi način. Koliko ste strpljivi, toliko imate i volje da izgurate ono što želite. Još jedan dan koji je važan za sva emotivna pitanja.

DEVICA

Svesni ste da ste najveći deo obaveza ostavili za sobom, još vam je ostalo da se posvetite detaljima i dodatnim analizama. Usredsredite se, budite koncentrisani i posvećeni. Velika želja za pokretom, flertom, avanturom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA