≫ 

Mars ulazi u znak Ovna: Mnogima će pokrenuti energiju, ali i konflikte

Mars po svojoj prirodi može biti i destruktivan

  • 0
Horoskop Foto: Pexels/ Ilzy Sousa

Mars ulazi u znak Ovna 25. maja. Biće u aspektu sa Jupiterom i Mesecom. Mars je u svom sedištu i pokrenuće mnogima energiju, ali oprez od konflikta i sukoba.

Mars po svojoj prirodi može biti i destruktivan, objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

Energija vam se vraća. Vreme je da se pokrenete i završite sve što niste do sada. Oprez od sukoba ili ishitrenih postupaka.

Bik

Karma je naglašena u ovom periodu. Moguće su pojave karmičkih ljubavi. Teži snovi i prolazna uznemirenost.

Blizanci

Odličan period za ostvarivanje želja i planova. Sve je na vašoj strani. Moguće lepo poznastvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Vreme je da realizujete sve vama bitno. Izbegavajte sukobe i teške reči kada su prijateljstva u pitanju.

Horoskop Foto: Pexels / luizclas

Rak

Pokrenite sve u vezi sa poslom, statusom. Postoji mogućnost napredovanja i realizacije poslovnih planova. Izbegavajte sukobe sa nadređenima.

Lav

Odličan period za planiranje putovanja i edukacija na mnogim poljima. Vraća vam se energija i kreativnost. Moguće lepo poznastvo ili pojava osobe koja ima veze sa inostranstvom.

Devica

Možete biti uznemireni, nervozniji. Samo se opustite dok je Mars u Ovnu. Izbegavajte konflikt i pazite na moguće povrede.

Vaga

Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Vi koji ste u braku ili stabilnoj vezi, ne ulazite u rizik i rasprave. Mogućnost ulaska u prolazne avanture.

Škorpija

Dosta posla, ali su mogući sukobi i briga. Obratite pažnju na povrede i ostanite smireni. Nekima moguće poznastvo ili pojačana strast sa jednim od kolega.

Strelac

Mogućnost pojave neke vama bitne osobe, a svi koji ste u vezi ili braku oprez od sukoba. Bićete aktivni i što više se krećite.

horoskop zodijak astrologija Foto: Pixaabay

Jarac

Mogući problemi vezani za porodicu. Izbegavajte konflikte sa bližnjima. Bolji aspekti u natalnoj mogu doneti promene u vezi sa domom ili nadogradnju i rad vezan za kuću.

Vodolija

Izbegavajte sukobe sa okruženjem i rodbinom. Budite strpljivi, manje nervoze. Moguć odlazak na kraće putovanje koje će vas opustiti.

Ribe

Oslobođenje od stresa i sukoba je pred vama. Ulazite u mirniji period. Prolazna briga vezana za finansije. Obratite pažnju na ishranu. Sve radite polako i smireno.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima ne bi bilo poželjno da se upuštate u raspravu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA