≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2022: Lavovi realizuju poslovne planove, Jarac upoznaje srodnu dušu

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za jun

  • 0
Horoskop, Zodijak, Astrologija, Horoskopski znaci, misterija, zvezde, kosmos Foto: Pixabay

Mesečni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja meseca. Budite spremni za nove izazove.

Možemo očekivati vraćanje starih emocija, ali i turbulentan period kada su iste u pitanju. Neke veze koje nisu bile kvalitetne mogu doživeti kraj. Dosta avantura i manjih zadovoljstava. Od 21.juna sunce ulazi u znak Raka. Od tada, kao i poslednje nedelje ovog meseca, mnoge stvari kreću u boljom smeru. Naravno, sama polovina meseca nam pruža dosta mogućnosti za planiranje lepih putovanja i realizaciju nama bitnih pregovora i planova.

Ovan

HOROSKOP 2022 OVAN Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Mogućnost pozitivnih pregovora i dosta razgovora na temu posla. U drugoj polovini meseca stabilizacija i jasni ciljevi.

Ljubav: Slobodni, mogućnost ulaska u neke tajne veze, ali i prekid odnosa sa vama bitnom osobom. Moguća jedna lepa avantura. Zauzeti, stabilan odnos sa voljenom osobom. Širenje ljubavi i strasti.

Zdravlje: Pojačana nervoza i uznemirenost. Pokušajte biti aktivniji i svaki trenutak kada vam se ukaže prilika odmarajte se.

Bik

HOROSKOP 2022 BIK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Ostvarićete vaše planove. Bićete aktivni. Mnogi će konačno biti zadovoljni svojom finansijkom situacijom. Druga polovina meseca vam donosi mogućnosti proširenja posla ili saradnju i predlog za započinjanje novog posla. Bićete aktivni i zadovoljni.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom. Blagi oprez polovinom meseca. Može doći do nezadovoljstva ili neslaganja sa voljenom osobom. Pojava i karmičkih odnosa. U poslednjoj nedelji uživaćete na ovom polju.

Zdravlje: Prisutna nesanica i pojačana nervoza.Više vremena provodite u prirodi, ili planirajte neko lepo putovanje i odmor.

Blizanci

HOROSKOP 2022 BLIZANCI Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Vreme je da realizujete, od druge polovine meseca, sve što ste planirali. Bićete zadovoljni na ovom polju. Druga polovina meseca donosi bolje i stabilnije finasije.

Ljubav: Moguć ulazak u neku tajnu vezu ili avanturu. Možda vam se javi neko iz prošlosti. Zauzeti, više strpljenja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazna uznemirenost, ali bićete puni energije. Manje nerviranja. Koliko možete odmarajte i vreme provodite na nekom lepom mestu koje vam vraća energiju.

Rak

HOROSKOP 2022 RAK Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Bićete pomalo napeti i umorni kada je posao u pitanju. Potreban Vam je odmor. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju i razmišljanja o novim poduhvatima. Svi koji se bavite privatnim poslom imaćete uspeha.

Ljubav: Dosta druženja i izlazaka. Možda neko prijateljstvo polako preraste u emociju. Avantura, što da ne. Zauzeti planiraju zajednički život i proširenje porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju da ne dođe do neke povrede. Moguće prolazne glavobolje i osećaj iscrpljenosti.

Lav

HOROSKOP 2022 LAV Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Energija vam se vraća. Puni ste pozitivnije energije. Dosta posla, bićete zadovoljni. Moguća saradnja sa strancima. Realizacija planova i saradnja sa vama bliskim ljudima vam može biti od koristi.

Ljubav: Moguća pojava zanimljive osobe, ali nije vreme za ulazak u ozbiljnije veze.Loši odnosi mogu biti na ispitu. Pustite da prvi deo meseca prođe.Poslednja nedelja vam donosi zadovoljstvo.

Zdravlje: Energija vam se vraća. Zdravlje stabilno. Samo pravilno usmeriti energiju. Prolazni problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Devica

HOROSKOP 2022 DEVICA Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Posao: Realizacija planova i rešenje problema vas očekuje. Bićete zadovoljni svojom finansijkom i poslovnom situacijom. Od druge polovine meseca uspeh vas očekuje. Kao i dosta razgovora, lepih saradnji i ostvarenje planova.

Ljubav: Promeniće se dosta toga na ovom polju. Bićete zadovoljni i srećni. Moguća pojava osobe koja će ostaviti trag u vašem srcu. Zauzeti, izbegavajte sukobe i razmislite dobro pre svake odluke.

Zdravlje: Moguće da realizujete neku intervenciju, ako je bilo potrebe za tim. Obratite pažnju na donji deo stomaka i reproduktivne organe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA