≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUN: Ovnovi imaju ogroman nalet energije, Vage se zaljubljuju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija

Foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Osećate novu, podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete neke stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

BIK

Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane neprestano razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

BLIZANCI

Imate dosta ličnih planova i obaveza i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

horoskop, zodijak, astrologija

Foto: Pixabay

RAK

Ceo dan ste isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite od toga. S obzirom na to da vam je raspoloženje vrlo aktivno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt.

LAV

Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

DEVICA

Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost u porastu.

Video: Kako da preživimo retrogradni Merkur: Astrolog Dušan Cincović daje savete zlata vredne

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA