≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUN: Ovna očekuje dobar provod, Škorpiju prijatno iznenađenje

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke opterećujuće situacije mogu biti završene na pravi način. Brzo razmišljate i imate inicijativu onda kada je to potrebno. Dan je odličan i za one koji su zauzeti, ali i za slobodne. Vreme kada se možete dobro provesti i zabaviti.

BIK

Ljudi koji su vam poslovno važni danas će na pozitivan način reagovati na vaše predloge i inicijativu. Lako je doći do dogovora. Neki lepi, sitni znaci pažnje prema voljenoj osobi ponekad mogu ostaviti veći efekat nego sto izjava ljubavi.

BLIZANCI

Danas ste inspirisani i motivisani pa možete dosta toga pozitivnog uraditi. Samo je problem preokupiranost obavezama, jer umete da preuzmete više nego što možete obaviti. Neko vam pokazuje inicijativu i zainteresovanost.

Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

RAK

Velika angažovanost i ambiciozni planovi stoje tokom ovog dana, a dosta od toga možete i ostvariti. Odličan dan da otvorite sebi neke nove prilike za posao, ali i za materijalnu dobit. Uspevate da se uskladite sa voljenom osobom.

LAV

Profesionalizam, angažovanost, velika inicijativa – svi će danas primetiti koliko ste aktivno uzeli učešće po svim pitanjima. Aktiviraćete se i po pitanjima ljubavi, naročito slobodni. Zanimljiva poznanstva, a kod nekih – okrenutost prošlosti.

DEVICA

Današnji trud i zalaganje su veliki, ali ipak je obaveza previše za vas. Moguće je da nećete uspeti da odradite neke stvari koje su vam bitne. Ne žurite previše, mogućnost grešaka. Budite otvoreni i recite partneru šta mu zamerate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA